8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Recepte: Grilēts lasis sojas-medus mērcē

 

Sastāvdaļas:

  • 80 ml apelsīnu sulas
  • 80 ml sojas mērces
  • 80 g medus
  • Nedaudz sīpolloku
  • 1 tējkarote malta ingvera
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 450 g laša filejas

Pagatavošana:

1.Sajauc kopā sulu, sokas mērci, medu, sīpollokus, ingveru un sasmalcinātu ķiploku.

2.Liek zivi sagatavotajā maisījumā un ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm. Ik pa laikam fileja jāpagriež.

3.Liek zivi uz grila restēm un cep aptuveni 15 minūtes, ik pa laikam apgriežot uz otru pusi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.