2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Cidoniju tēja. Ar medu, protams!

 

Rudens man vienmēr saistījies ar agriem un tumšiem rītiem, peļķēm, kuras vienmēr trāpās pa ceļam un lietussargu, kas regulāri tiek aizmirsts mājās tieši lietainās dienās. Taču rudens nāk ne tikai ar slapjām kājām un iesnām, bet arī ar kaudzi bonusiem. Piemēram, ir sākusies jauna seriālu sezona! P.S. Sev par lielu prieku secinu, ka šis tomēr nebūs kārtējais blogs par gadalaikiem, kā to biju plānojusi sākumā!

Man kā īstai TV šovu atkarīgajai tā ir medusmaize, jo klāt nāk ne tikai iemīļoto seriālu jaunās sērijas (piemēram, The Vampire Diaries – kauns atzīties, bet skaitu dienas līdz katrai epizodei), bet parādās arī dažādi jaunumi. Mans šī brīža favorīts ir seriāls Revenge, kura galvenā varone iefiltrējas bagāto cilvēku aprindās, lai atriebtos viņiem par ģimenes iznīcināšanu. Protams, izklausās banāli un tā, taču seriāls tik ļoti ierauj sevī, ka nevari vien sagaidīt nākamo nedēļu, lai uzzinātu, kā šoreiz Emīlija atriebsies nākamajam upurim. Tāpat pievērsos jaunajam The Charlie`s Angels rimeikam, kuru producējis pats leģendārais Čārlija eņģelis – Drū Berimora. Galvenajās lomās redzēsi Reičelu Teilori un Minku Kelliju, kuru bieži vari manīt arī žurnāla Cosmopolitan lapās.  Tāpat no redzētajiem varu izcelt The Lying Game (jā, jā, kārtējais seriāls par vidusskolniekiem) un New Girl, kurā Zoja Dešanela tēlo jocīgu jaunu sievieti, kas ievācas uz dzīvi dzīvoklī pie.. jā, veseliem trim tikpat jocīgiem vīriešiem.

Un kas gan var būt labāks rudenīgā vakarā pēc garas darba un mācību dienas kā izbaudīt skaistas kleitas, Maiami pludmales, pasakai līdzīgu dzīvesveidu un citas saulainas klišejas, kuras var sastapt tikai seriālos? Nopakojies dīvānā ar siltu pledu, savas mīļākās tējas krūzi un izbaudi – vai tā būtu atkaltikšanās ar Sekss Un Lielpilsēta varonēm vai kādas jaunas teritorijas iepazīšana, varu garantēt, ka vakars izdosies lieliski!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.