1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Novembrī Cosmopolitan iesaka mīlēt sevi!

 

Tuvojas šī gada pēdējais mēnesis un pēdējais brīdis, lai beidzot atklāti iepazītu sevi. Savas stiprās un vājās puses, to, kas tev patīk un nepatīk, lai jaunajam gadam varētu uzstādīt jaunus mērķus un sapņus.

Lielisks piemērs veselīgai pašapziņai un mīlestībai pret sevi ir Keitija Perija, kuru intervējām novembra Cosmopolitan numuram. Šis gads Keitijai bijis nozīmīgs – ierakstīts satriecošu hitu pilns albums, un notikušas kāzas ar mīļoto vīrieti – Raselu Brendu. Uz jautājumu, kā viņa pieradinājusi šo skandalozo trakuli, Keitija atbild: "Šeit ir runa par izvēli. Viņš bija tai gatavs, un es arī."

Par to, ka laulība, par spīti vientuļnieku gadsimtam, vēl pastāv un pat vēl spēcīgāk nekā agrāk, vari pārliecināties rakstā "Neuztraucies, laulība nav nolādēta", bet ir ļoti svarīgi, ar ko tu precies, tāpēc 20. lappusē izlasi arī mūsu ķermeņa valodas ekspertes ieteikumus, no kuriem džekiem labāk turēties pa gabalu.

Lai tu zinātu, kas īsti tev patīk un der, ir jāiepazīst sevi. Rakstā "Vai tu pazīsti savu īsto es?", atbildot uz pieciem svarīgiem jautājumiem, varēsi piekļūt savam personības kodolam, bet 44. lappusē vari uzzināt, kāds ir tavs seksa stils – mežonīgs, maigs vai juteklisks – un kā to uzlabot, lai sasniegtu vislielāko baudu.

Ja nesen esi šķīrusies un tava pašapziņa ir pamatīgi iedragāta, galvenais – nesastrādā muļķības. Īpaši uzmanies no savu sirdssāpju izklāstīšanas ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību, par to lasi rakstā "Jūs tikko izšķīrāties – ko nu?", bet, ja esi nolēmusi savu pašapziņu atgūt ar plastiskās operācijas palīdzību, pirms liecies zem skalpeļa, izlasi rakstu "Atklāti par mākslīgo skaistumu", tajā ar savu reālo pieredzi dalījās trīs sievietes, kas spērušas šo nopietno soli.

Un, pirms meties nākamajās attiecībās, neaizmirsti vispirms atgūt sevi pašu, lai neiekristu jaunās lamatās. Sevis palutināšanai tev noderēs jaunākās modes tendences, ar kurām mūs šomēnes palīdzēja iepazīstināt slavenā grupa "Astro'n'out", bet mūsu acis ar saviem lieliskajiem augumiem šoreiz priecē labāko Latvijas futbolistu izlase. Tev noteikti arī noderēs uzticama drauga plecs, 80. lappusē lasi rakstu "Ja tava labākā draudzene ir viņš" – reālus stāstus par sievietēm, kuru labākais draugs ir gejs, gluži "Sekss un lielpilsēta" stilā.

Novembra Cosmopolitan žurnālu noslēdz Maijas Silovas sleja, kurā viņa dalās ar sava mīļākā rakstnieka Oskara Vailda teikto, ko mēs novēlam arī tev: "Mīlestība pašam pret sevi ir sākums romānam mūža ilgumā."

cs_cover_11_464

Tavs Cosmo

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.