8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Esmu atgriezusies

 

Sveikas,meitenes! Jā, es esmu atgriezusies. Vairāk nekā gadu biju kā tāds slepenais aģents, kas darbojas pagrīdē (nu gluži pagrīdē jau ne, bet ar Cosmo vairāk biju saistīta virtuāli, ne reāli). Varbūt jūs jau nojaušat, kur es biju pazudusi. Nu, jā, gandrīz pirms gada es kļuvu par mammu brīnumjaukai meitenītei vārdā Alise. Nemaz neticas, ka laiks skrien tik ātri, un jau nākošnedēļ man katru dienu būs jāiet uz darbu.

No vienas puses, jebkura atgriešanās vienmēr ir nedaudz satraucoša – tā kā nedaudz bailīgi, bet tajā pašā laikā ir tik liels prieks atkal atgriezties un satikt mīļos kolēģus. Godīgi sakot, esmu pēc viņiem noilgojusies. Ceru, ka viņi pēc manis arī.

Man gribas atkal sākt aktīvi darboties, jo mierīgā (kaut gan ne vienmēr tik mierīgā) mājas dzīve mani ir nedaudz iemidzinājusi un padarījusi laisku. Laikam jau nekad nespēšu būt tipiska mājsaimniece, kas var gūt prieku tikai no bērnu auklēšanas, pīrādziņu cepšanas un drēbju gludināšanas vien. Man ir vajadzīgs daudz vairāk krāsu un skaņu, jaunu sajūtu un notikumu. Lidojumu, virpuļdejas un daudz traku piedzīvojumu. Aizlidot prom, lai atkal varētu atgriezties pie tiem, kurus tu mīli. Jo atgriešanās taču vienmēr ir prieks.

Lai jums jauks un saulains šis rudens kopā ar Cosmo!

Ērika

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.