-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Seksīgākā profesija

 

Pirms pāris dienām devos savam draugam līdzi uz konsultāciju pie traumotologa. Ārstu viņam ieteicu es – to pašu, kurš pirms dažiem gadiem operēja manu potīti. Tā nu es izmantoju draudzenes pilnvaras un iespraucos līdzi savam vīrietim daktera kabinetā. Mani vienmēr ir fascinējuši gudri ārsti. Bet tik intīma pieredze kā potītes operācija man liek izjust īpašu sentimentu pret savu "glābēju". Turklāt tik jaunu un seksīgu.

Draugs manu vājību pret dakterīšiem lieliski pazīst, tāpēc uzjautrināti vēro, kā es mulstu un ķiķinu par mediķiem raksturīgajiem ciniskajiem jociņiem, kurus izmeklēšanas laikā nevērīgi bārsta mans ķirurģijas elks. Ne velti "dakterīšu seriāli", kā tos ironiski dēvē mans draugs, ir mans mīļākais TV žanrs.

Es, protams, neesmu īpaši oriģināla. Eksistē neskaitāmas seksīgāko profesiju aptaujas, kurās pirmo vietu nemainīgi ieņem ārsti. Tiem seko arhitekti, juristi, dizaineri, ugunsdzēsēji utt. Un kur nu vēl slavenais afrodīzijs – militārā uniforma! (Uz mani gan tas, jāatzīst, nestrādā.)

Vēlāk sāku domāt, ka ir liela atšķirība starp vīrieša profesijas seksīgumu un to, vai mēs būtu ar mieru ar šādu vīrieti satikties. Man šķiet, ka mums patīk fantazēt un jūsmot, bet veidot attiecības ir pavisam kas cits. Lai kā es sajūsminātos par ārstu baltā uzsvārcī, nekas mani neuzbudina vairāk par mana mīļotā vīrieša profesionālajiem panākumiem.

Tāpēc dakterīšu fantāzijas bez nožēlas izdzīvoju, skatoties Grejas anatomiju, bet ar īstu lepnumu un kaislību vēroju tikai vienu vīrieti – savējo. Un viņam rokās ir nevis stetoskops, bet gan kinokamera.

Starp citu, kāds būtu tavs seksīgāko vīriešu profesiju tops?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts06.09.2009.
Nākamais raksts6. diena