8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Šovu spožums un posts

 

Pirms pāris dienām atgriezos no atvaļinājuma Austrijā, pēc kura vismaz uz brīdi esmu kļuvusi gan sportiskāka, gan manāmi izglītotāka. Sportiskāka tāpēc, ka sparīgi slēpoju un peldēju, savukārt zināšanu manā galvā nu ir vairāk, jo vakarus pavadīju skatoties vācu MTV. Ui, ko tik es tur neuzzināju! Nē, nē, tie nebija jaunu mūziķu vai dziedātāju vārdi, jo dziesmas MTV kanālā translēja tikai no rītiem. Vakaros mani izklaidēja visdažādākie šovi, kur meitenes bučojās ar meitenēm, džeks bučojās ar sešām meitenēm, 16 gadīgam zaķim uz dzimšanas dienas svinībām nāca 400 (!) draugi un tēvs uzdāvināja kristāliem izrotātu poršu… Zini, mūsu princeses un līgavas pēc visa tā šķiet pat pārāk tikli un provinciāli šovi.

Īsumā pastāstīšu par tiem MTV šoviem, kuri man palika atmiņā visvairāk. Tātad:

1. Šovā A Double Shot at Love blondas dvīņumāsas (tās pašas, kuru foto rotā šo blogu) meklē savu mūža mīlestību… gan puišu, gan meiteņu vidū, jo abas ir biseksuālas. Tāpēc vienas sērijas ietvaros viņas te maigojas ar kādu meiteni, te puiku un vēl tam visam pa vidu iedzer pa kādam šņabja šotiņam. Pirmais pārbaudījums mūža mīlestības kandidātiem bija striptīzs.

2. Slavenā ballīšu karaliene Parisa Hiltone, sastrīdējusies ar Nikolu Ričiju, nu ir palikusi bez labākās draudzenes, tāpēc tā tiek meklēta ar šova Paris Hilton`s My New Best Friend palīdzību. Potenciālajām draudzenēm – padsmit meitenēm un vienam aziātu puisītim, ir jāpierāda, ka viņi var notusēt līdz rīta gaismai, fotografēties seksīgā foto sesijā, mīcīties ar vienu no sirmākajiem Parisas draugiem, ikdienā būt maita utt. "Ar uzvarētāju es patiešām draudzēšos," apgalvo Parisa.

3. Dzimšanas dienu šovs My Super Sweet 16 līdz nelabumam atražo pusaudzes amerikāņu sapni: sākumā tiek izrādīts kā kādai meitenei tēvs ar māti apmaksā jāšanas nodarbības un iepirkšanos (johaidī, par dažām kleitām veikalā atstāt 4000 dolārus!,) tad viņa paziņo, ka 16-tajai dzimšanas dienas ballītei ir jānotiek uz milzīga kruīza kuģa vai vēl kur citur, ielūgumi tiek izsūtīti 400 (!) draugiem. Savās viesībās meitene ierodas ar helikopteru. Vēl tam visam pa vidu jubilāre sastrīdas ar saviem vecākiem, taču beigās tāpat no viņiem saņem kristāliem rotātu poršu.

Tie ir tikai daži no šoviem, kurus redzēju. Bija arī tādi, kur viens maziņš vīrietītis dzīvoja milzīgā villā ar sešām daiļavām un katrai no viņām teica, ka mīl viņu un ka tā, kura uzvarēs, būs viņa sieva (tas nekas, ka šis šovs notiek jau trešo reizi un arī iepriekšējām ir solīts tas pats :-)). Vai arī slavenais Pimp My Ride, kuru rāda arī mūsu MTV – es tiešām retu reizi esmu redzējusi, ka sagrabējušajai mašīnai, kuru īpašā komanda pamatīgi uztjūnē, tiktu kaut kas izdarīts arī ar motoru vai citām svarīgām detaļām. Kristāliem rotāts sēdeklis, virsbūve rozā krāsā, samta sēdekļi un pieci televizori – to viņi ieliek mašīnā, taču laimīgais mašīnas īpašnieks turpina čunčināt ar nolietotu 1,4 litru motoru. Baigais šiks, ne?

Vienīgā vērtība, kuru MTV vēl nenoniecina, ir ģimene. Svarīgākos lēmumus šovu varoņi parasti apspriež ar saviem vecākiem, kaut visam tam pa vidu pasūta viņus piecas mājas tālāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsšorīt ….
Nākamais rakstsKlāt jaunais aprīļa “Cosmopolitan”!