1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Klāt jaunais aprīļa “Cosmopolitan”!

 

 

Meitenēm, kuras vēlas kļūt par aktrisi, modeli, dziedātāju, rakstnieci vai tērpu mākslinieci, aprīļa "Cosmopolitan" tiek piedāvāts ceļvedis pa profesijas labirintiem. Kur jāmācās, ar kādiem talantiem jāpiedzimst un kā ielauzties industrijā, tie ir tikai daži jautājumi, uz kuriem rasti speciālistu un nozares profesionāļu padomi. Bet, ja uzņēmības ir par maz un derētu kāda deva uzmundrinājuma, tad Cosmo ir atradis pierādījumus, ka katra lasītāja tomēr ir apskaužama veiksminiece.

Kaut vai mazliet kā apskaužama veiksminiece varēja sajusties "Cosmopolitan" modes un skaistumkopšanas redaktore Dace Krieviņa-Bahmane, kura atgriezusies no Ņujorkas modes nedēļas un stāsta par tur noskatītajām jaunajām modes tendencēm un Ņujorkas smalko aprindu aizkulisēm.

Modes un skaistumkopšanas lappusēs: jaunākās tendences saules pielietajam gadalaikam un 50 seksīgas frizūras, ko var aizņemties no Holivudas dīvām.

"Vai tu esi precējusies? Kādu diētu esi ieplānojusi tuvākajā laikā? Cik tu pelni?" Ar interneta portāla www.cosmo.lv palīdzību apkopoti vistracinošākie netaktiskie jautājumi, kā arī sniegtas asprātīgas un izvairīgas atbildes uz tiem.

"Karstā tēma" šoreiz par to, vai ir pamats baumām, ka Rīgas klubos un bāros savu glāzi nedrīkst atstāt bez uzraudzības. Runā, ka glāzēs tiekot iebērts pulverītis, kas "atslēdz" spēju domāt un sakarīgi rīkoties. Skaidrojam, vai tas ir mīts vai patiesība.

Rubrikā "Patiess stāsts" atkārtoti intervētas meitenes, kuras pirms vairākiem gadiem lasītāji iepazina viņu sarežģīto dzīvesstāstu dēļ. Vai Anna, kuras tēva darījumu partneri Annu gribēja pārdot austrumu harēmā, to ir piedevusi tēvam? Un kā dzīve izveidojusies Evai, kuru desmit gadu vecumā piekāva, izvaroja un atstāja sniegā nosalt?

Klikšķini šeit un lasi vairāk par jaunā numura tēmām!

vaaks_571

 

Esi skaista, laimīga un moderna!

Lasi "Cosmopolitan"!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsŠovu spožums un posts
Nākamais rakstsTill we aint strangers anymore.