3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Nesaderība

 

Gatavojot lielo gada horoskopu pielikumu, kuru visas Cosmo lasītājas saņems kopā ar janvāra numuru, prātoju par kādu interesantu fenomenu, kas saistīts ar zodiaka zīmēm manā draugu lokā. Ja pirms vairākiem gadiem man riņķī bija vieni vienīgi Auni – gluži kā es pati, tad tagad esmu nokļuvusi riktīgā Vēžu barā.

Par Auniem saka, ka viņi ir temperamentīgi, spītīgi, komunikabli un patmīlīgi. Pati ne vienmēr jūtos kā tipisks Auns, tomēr to daba man ir saprotama. Es šos cilvēkus jūtu, un man ar viņiem ir viegli. Mana labākā draudzene jau kopš pamatskolas laikiem ir Auns. Mana brāļa sieva arī. Un vēl vairāki draugi.

Tomēr pēdējos gados es visbiežāk uzturos tieši Vēžu kompānijā. Visas trīs manas kolēģes, ar kurām diendienā sēžu vienā kabinetā un pārmaiņus rakstu šo blogu, ir Vēži – gan Elīna, gan, Ērika, gan Zane! It kā ar to nebūtu gana, Vēzis ir arī mans draugs. Un te nu sākas pats jocīgākais – visi horoskopi kā sazvērējušies apgalvo, ka Aunam ar Vēzi jebkādas partnerattiecības ir pilnīgi neiespējamas. Tas laikam ir brīdinājums, ka Auni ar savu visurgājēja dabu ātrie vien var sabradāt jūtīgos Vēžus. Dīvaini, bet par spīti visām zvaigžņu kartēm es ar savu "neatbilstošo" vīrieti saprotos daudz labāk nekā ar jebkuru no saviem iepriekšējiem atroloģiski "atbilstošajiem" draugiem.

Varbūt tieši šo attiecību dēļ man dažus pēdējos gadus apkārt pamazām vien tik uzstājīgi pulcējušies Vēži? Lai mācītu mani ar viņiem saprasties un sagatavotu mani komunikācijas mākslas augstākajai pilotāžai – attiecībām ar vīrieti? Ja tā, tad es savām mīļajām kolēģēm esmu no sirds pateicīga.

Varbūt arī tev ir bijusi attiecību pieredze ar "neīsto" zīmi?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.