1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Bagātīga matu krāsa tikai 10 minūtēs

 

Inovatīva aizsardzība pret bojājumiem

Jaunā patentētā krāsas formula nodrošina ātrāku iedarbību nekā klasiskās noturīgās matu krāsas; krāsa ātri iesūcas matu virsmā un veido dabiski skaistu un mirdzošu toni. Excell 10 ir vienīgā krēmveida krāsa, kas bagātināta ar Ionène G un Ceramide R un kuras sastāvam ir uzlabots un mazāk sārmains pH līmenis nekā tradicionālajām krāsu formulām. Krāsas sastāvā ir mazāk amonjaka un tas nodrošina patīkamāku krāsošanu, pateicoties jaukākai smaržai. Krāsošanas rezultātu nosaka dabiskā matu krāsa. Ja neesat  pārliecināta, kuru toni lietot, ieteicams izvēlēties gaišāko no tiem.

excell10_10_200

Pamatsastāvdaļas

Ionène G palīdz cīnīties pret brīvajiem radikāļiem un pasargā matus no bojājumiem. Savukārt Ceramide R ir matu dabiskā saistviela, kas stiprina un spēcina matu kutikulu, īpaši bojātās vietās.

Īpaša, ērta ķemme krāsošanai

Īpaši izveidotā, patentētā krāsošanas ķemme ļauj viegli uzklāt krāsu, lai ātri iegūtu vienmērīgu un precīzu rezultātu no matu saknēm līdz galiem. Katram matu krāsas komplektam ir pievienots arī standarta uzgalis, kas domāts ierastai matu krāsas uzklāšanai.

Matu kopšana pēc krāsošanas

Pēc matu krāsošanas lietojiet nogludinošu balzamu, kas bagātināts ar kakao sviestu. Tas pārklāj matus ar aizsargkārtu, kas paildzina krāsas un spīduma noturību.

excel10_kompozicija_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsVai jau esi atradusi savas sapņu kurpes?
Nākamais rakstsNesaderība