11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Romāniņš ar itāli

 

Par pasaulē seksīgākajiem vīriešiem ir atzīti itāļi – tā šobrīd ziņo vai visi izklaides portāli. Otrajā vietā palika amerikāņi, trešajā krievi, bet ceturtajā brazīlieši. Tā kā šogad gan darba komandējuma, gan atvaļinājuma ietvaros Itālijā esmu nodzīvojusi veselu mēnesi, tad arī man ir ko teikt par itāļu vīriešiem.

Rozes un lilijas viesnīcas numurā, saulrieta un garšīgākā saldējuma meklējumi saules nokaitētajos dienvidos, kā arī pikniks pie jūras zem zvaigžņotām debesīm noteikti pieder maniem romantiskākajiem piedzīvojumiem šajā vasarā. Vēl tam visam pa vidu simtiem mīļvārdiņu un atzīšanās mīlestībā. Kad es savā ziemeļnieciskajā lepnumā un vēsumā iebildu, ka pārāk ātri viņam ir kļuvis skaidrs, ka nespēj bez manis dzīvot, itālis aizvainots jautāja, vai es neticu mīlestībai no pirmā acu skatiena. Un tā mēs turpinājām dauzīties visu mana atvaļinājuma laiku – es reizē sajūsminājos un mulsu no vīrieša uzmanības apliecinājumiem, savukārt viņš runāja par mīlestību no pirmā acu skatiena un teica, lai nebraucu prom, lai palieku pie viņa. Ja godīgi, bija brīži, kad šķita, ka jāļaujas neprātam un jāpaliek vietā, kur aug palmas, ir brīvdabas kinoteātris un silta jūra, taču privātīpašnieciskums un greizsirdība, kuru itālī manīju randiņu laikā, mani pamatīgi biedēja.

Kad lidoju mājās, atcerējos agrāk dzirdētos stāstus no latviešu meitenēm, kuras ir apprecējušās ar itāļiem. Daudzas no viņām pēc kaislīga aplidošanas perioda attapās mājkalpotājas lomā, kuras uzdevums ir klusēt, kad vīrs skatās futbolu. Un, kad kādai no viņām bija gana un sieviete ar bērnu izlēma atgriezties mājās, vīrs to neļāva darīt. Pat viņas pasi noslēpa.

Protams, ne visas latvietes un itāļa attiecības risinās pēc šāda scenārija. Ir jau arī laimīgie stāsti. Tomēr vismaz man šādās attiecībās pietrūkst sarunas par kopīgo pagātni – par Baltijas ceļu, par bērnudārza Jaungada eglītēm, par grupu Remix utt. Tieši tāpēc es par seksīgākajiem vīriešiem pasaulē vēl joprojām uzskatu latviešu džekus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.