1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kerijas diena

 

Šodienas topa tēma medijos, protams, ir Sekss un lielpilsēta pirmizrāde. Paldies Dievam, vismaz panikas celšana par ekonomisko krīzi atkāpusies otrā plānā, un seriāla cienītāji var radīt sev svētkus, noorganizējot vakaru lielpilstētas stilā. Kā šodienas Izklaidē saka Binnija Ārberga: "Ar draudzenēm jau esam nopirkušas biļetes un pēc tam Martini, Cosmo…"

Tikko redakcijā pārcilājām tēmu, kāpēc katra no mums ir vai nav sekojusi Kerijas un viņas draudzeņu piedzīvojumiem. Man patiešām patika šis seriāls un, pat neskatoties uz acīmredzamajiem pārspīlējumiem tēlu uzvedībā un situāciju modelēšanā, es kā garšīgu desertu izbaudīju Sex and the City profesionālo kvalitāti – aktierspēli, filmēšanas manieri, asprātīgos dialogus. Taču seriāla galvenā odziņa priekš manis viennozīmīgi bija stilistes Patrīcijas Fīldas komplektētie aktrišu tērpi – Kerija, manuprāt, ģērbjas pilnīgi crazy, prieks skatīties! Pat veicot mājās remontu, viņa iemanās uzvilkt kaut ko pilnīgi nesaprotamu, un tomēr izskatīties inčīgi un smuki.

Izrādījās, ka lielākajai daļai no redakcijas meitenēm Sekss un lielpilsēta savulaik bijis iemīļots vakara pavadīšanas veids, tāpēc arī, plānojot Cosmopolitan jūnija numuru, ar prieku nolēmām likt Keriju uz vāka, un jaunajā žurnālā lasāma arī intervija ar aktrisi Sāru Džesiku Pārkeri.

Bet varbūt tava Sekss un lielpilsēta favorīte ir pavisam cita?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.