6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Šodien uz Pokaiņiem

 

Šodiena mums, visiem, kas veido Cosmo, ir ļoti īpaša. Mēs katru gadu braucam ekskursijā, un arī šodien satiksimies ap 9:00, lai brauktu uz Pokaiņiem. Zini par Pokaiņiem? Tas esot maģisks. Iznākot no meža, rezultāts esot neparedzams: varot gan iegūt desmitkāršu spēku, gan kļūt dziedināts, gan tikpat labi zaudēt orientācijas spējas. Lūk, nolēmām braukt un izpētīt. Taču mēs nolēmām arī attiecīgi sagatavoties, un tieši šī daļa solās būt ekskursijas viena no interesantākajām daļām.

Katram līdzi ir jāņem Pokaiņiem atbilstošs tērps. Tu vari izvēlēties būt jebkas, kas varētu dzīvot Pokaiņos – meža nāra, purva džins, meitene, kas nekad nenoveco, puisis, kas, pasēdējis uz akmens, novecojis utt. Un savam tēlam ir jāuzraksta teika par kādu no Pokaiņu dzīves aspektiem. Pēc tam, jau mežā, mēs fotografēsimies savos tērpos, un vēlāk par piemiņu taisīsim albumu, kurā klāt pie foto būs arī teika.

Neko vairāk es vairs nevaru izpļāpāties, bet gan jau vēl kāds kaut ko uzrakstīs par to, kā bija. Turiet par mums īkšķus! Pats galvenais – lai mēs nejauši neapsēžamies uz kāda no akmeņiem, kurš pēc tam atņem orientācijas spējas, jo pirmdien jābūt darbā. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKerijas diena
Nākamais rakstsTu klausies, viņi maksā