6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Slavenību veļa

 

Joprojām brīnos par sabiedrībā populāriem cilvēkiem, kuri izrāda dzeltenajai presei savas guļamistabas, vannas istabas un vēl visu netīro veļu publiski izmazgā. Vai tiešām kārtējā publikācija presē tik ļoti palīdz viņiem biznesā – vienalga, vai tā ir pozitīva vai negatīva?

Man ir draudzene, kura arī ir atpazīstama persona, taču viņa principiāli nerunā ar bulvāru presi. Vienkārši atsakās sniegt jebkādus komentārus, lai kāda arī būtu tēma – arī par puķītēm un putniņiem nē. Un ticiet man, viņai liek mieru! Vienkārši dzeltenajai presei šāda slavenība ir absolūti neinteresanta. Vienīgā iespēja viņai iekļūt Kas Jauns vai Privātajā Dzīvē ir gadījumā, ja paparaci viņu nofotografē kādā publiskā pasākumā un pēc tam nopublicē bildi ar absolūti garlaicīgu fotoparakstu, jo rakstīt jau nav ko!

Tāpēc vēl jo vairāk krīt uz nerviem zvaigžņu gaušanās par žurnālistu šantāžu. Ir tādas slavenības, kuras vēlāk sūdzas, ka gribot negribot esot spiesti runāt ar presi un izstāstīt visu, kā ir, jo pretējā gadījumā tāpat nodrukāšot pa savam. Īsti nesaprotu, kas var būt šantāžas ierocis, ja vien cilvēks nav izdarījis kādu noziegumu… 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.