1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Vecmeitu ballīte

 

Tieši pirms gada šajā pašā laikā draudzenes man bija noorganizējušas fantastisku vecmeitu ballīti. Pat vēl tagad manī ir daudz, daudz pozitīvu emociju un atmiņu. Pavisam drīz precas kāda mana draudzene. Arī viņai paredzēta vecmeitu ballīte, un tikai vakar es uzzināju, ka mums pašām būs sīki un smalki jāizplāno visa pasākuma norise. Tas mani pārsteidza nesagatavotu, jo šī ballīte ir paredzēta jau pēc nedēļas.

Man pašai savā vecmeitu ballītē vislabāk pati tieši pārsteiguma moments, jo līdz pat pēdējam mirklim nezināju, uz kurieni mani vedīs un kas notiks tālāk. Meitenes kaut kā ļoti precīzi bija uzminējušas, tieši kas mani var visvairāk pārsteigt un iepriecināt. Bija gan pēršanās pirtī, gan pusdienas armēņu restorānā, gan Krievu Drāmas teātra apmeklējums…

Bet es īsti nezinu, kā lai mēs (vairāk nekā desmit savā starpā ne visai labi pazīstamas meitenes) pārsteidzam draudzeni, kas pēc dabas ir visai nopietns cilvēks (tā kā nekādas zaķa ausis, rozā baloni un striptīzs šoreiz nederēs). Viena ideja gan man ir ienākusi prātā – izbrauciens ar kuģīti pa Daugavu, bet ar to vien nepietiks.

Mīļās meitenes, varbūt varat padalīties savā pieredzē un ieteikt kādu labu ideju?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKurpju izstāde “Dominā”
Nākamais rakstsLidojums gaisa balonā