5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Heijā pavasarī!

 

Ir sajūta, ka līdz ar siltumu un sauli enerģija un dzīvesprieks pieaudzis par 200 procentiem! Gribas kalnus gāzt, dauzīties, priecāties un ļauties saulei (nu galīgi prāts nenesas uz darbu). Pie mums Pārdaugavā viss jau zaļš un vienos pumpuros. Un putni jau no paša rīta čivina kā negudri. Laikam esmu īsta pavasara atkarīgā. Jo tikai ar sauli varu tā kārtīgi pamosties un izbaudīt dzīvi.

Vakar kopā ar ģimeni atklājām arī  piknika sezonu. Torņkalnā mazā piemājas dārziņā cepām gaļu un jūsmojām par ziedošajiem krūmiem un kokiem. Apkārtējo māju suņi (laikam aiz cieņas pret putniem) pat nepacēla balsi, bet kaimiņu kaķi (veseli trīs) gan pārlaimīgi luncinājās ap piknika galdu.

Viss maijs (precīzāk – nedēļas nogales maijā) jau man ir saplānots. 1) Festivāls Skaņu mežs (koncerti paredzēti gan šajā, gan nākamajā nedēļas nogalē); 2) Muzeju nakts (nevaru vien sagaidīt šo skaisto nakti, kad vai visi Rīgas iedzīvotāji ir izgājuši ielās); 3) neliela ekskursija uz Pēterburgu (jau sen esmu sapņojusi apskatīt šo skaisto pilsētu un atzīšos, ka šīs būs nedaudz aizkavējies medusmēneša ceļojums); 4) manas draudzenes kāzas (Latgalē, kaut kur aiz Rēzeknes uz veselām divām dienām). Tā kā dzīve sitīs augstu vilni!

P.S. Un kādi tev ir plāni šajā skaistajā pavasarī?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.