6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kādu tu vēlies redzēt Prāta vētru?

 

Baiba aizvakar jau rakstīja par to, ka mēs šobrīd nodarbojamies ar plānošanu – gan nākamajam mēnesim, gan jau tālāk, uz priekšu. Lūk, un es nolēmu šoreiz starp mums, meitenēm, runājot, pavaicāt par Prāta vētru. Kā tu vēlētos redzēt Prāta vētras puišus rubrikā Seksīgie letiņi – līdz pusei kailus, vai labāk tomēr apģērbtus "slikto puišu" stilā?

Par pusplikiem ir diezgan skaidrs – tādus mēs esam fotografējuši visdažādāko profesiju pārstāvjus – sportistus, ugunsdzēsējus, "pludmales patruļu", frizierus, arī cosmo.lv lietotāju mīļotos vīriešus. (Maijā, starp citu, būs seksīgākie policisti Latvijā. Tik forši, ka jūs gribēsiet pārkāpt likumu, lai kaut reizi dzīvē jums būtu ar viņiem darīšana. 🙂 ). Viņi vienmēr labi izskatās un patīk ne tikai auditorijai, bet arī no pašiem ir vislabākās atsauksmes – interesants ir pats fotografēšanās process.

Bet mums radās doma, ka vajadzētu Prāta vētru uztaisīt par "sliktajiem puišiem" – kā lomu spēles par darbaholiķi, kompjūteratkarīgo un citiem tēliem, ko neuzskaitīšu, lai jums pēc tam būtu interesanti. "Sliktie" tajā ziņā, ka ar viņiem "ir grūti" veidot attiecības. Iedomājies, cik forši izskatītos šāda tēlu pārvērtība ar mūsu mīļajiem nevainīgajiem dauzoņām? Mums pašām šī ideja tik ļoti iepatikās, ka darbā bezmaz sadalījāmies divās frontēs.

Redz, bet veidot fotosesiju ar pusplikiem UN lomu spēlēm nav iespējams, jo apģērbs ir nozīmīga tēla sastāvdaļa. Tāpēc ir jāizšķiras. Ko domā tu?

P.S. Prāta vētra paši vēl tikai apsver šos piedāvājumus, un mums būs jāņem vērā arī viņu viedoklis. Taču, zinot tavējo, mums būs vieglāk argumentēt savu nostāju.

Paldies.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPar smaržām
Nākamais rakstsHeijā pavasarī!