4.9 C
Rīga
ceturtdien, 9 maijs, 2024

Brauciens pēc baudas

 

Tev vajadzēja redzēt manu sejas izteiksmi, kad sestdien kādā ballītē uzzināju, ka pāris man pazīstami čaļi drīzumā dosies uz Taizemi… seksa meklējumos! Puišu vecums: ap 25. Attiecību statuss: brīvie ērgļi, kuri it kā kādu mīl, taču viņiem nekas nesanākot. Čemodānu saturs: suvenīru vietā prezervatīvi.

Pirms pāris gadiem lasīju Mišela Velbeka grāmatu Platforma, kuras centrā ir kāds ar TV, vientulību un alkoholismu apsēsts pusmūža ierēdnis, kurš, saņēmis tēva atstāto mantojumu, kā sekstūrists aizbrauc uz Taizemi. Tā manā galvā iezīmēja spilgtu sekstūrista portretu: pusmūža vācietis ar bālu sejas ādu un palielu vēderu, haki krāsas šortos un divām mazām taizemietēm pie sāniem. Iespējams, pārspīlēju, jo pati tur nekad neesmu bijusi, taču tāds nu bija mans viedoklis līdz šim. Un tagad es uzzināju, ka arī mūsu jaunie, smukie un muskuļotie (jā, viņi pat regulāri iet uz trenažieru zāli) vīrieši dodas uz Taizemi baudas meklējumos! Lieki piebilst, ka tagad jūtos krietni apmulsusi.

Ar draudzenēm vēlāk runājām, ka nav īsti godīgi, ka mūsu pašu vakariņas ar ārzemniekiem (pat darba kolēģiem!) šie paši čaļi uzskata par pārdošanos, bet savu izgājienu propogandē kā azartisku un vīrišķīgu piedzīvojumu. Kur nu vēl visas seksuāli transmisīvās slimības, AIDS un transvestīti, kas tur priekšā… Tā nu mēs savā starpā kaut ko purpinājām, kamēr čaļi svētlaimē mēģināja sarēķināt, cik meitenes vienā dienā varētu viņus apkalpot.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.