8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Veselīgas Vitao tējas no Nestea

 

Nestea Vitao tējas produktu līnija sastāv no trīs dzērieniem. Zaļā tēja satur daudz antioksidantu, kas aizsargā ķermeņa šūnas no apkārtējās vides piesārņojuma radīto brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Viena puslitra Nestea Vitao Zaļās tējas pudele satur tikpat daudz antioksidantu, cik tase parastās zaļās tējas, sniedzot iespēju mazināt oksidatīvo stresu. Nestea Vitao Zaļās tējas gatavošanā izmantotās lapas ir vāktas ar rokām īpaši izvēlētās tējas plantācijās Indijā, lai no šī auga saglabātu visu vērtīgāko.

Sarkanā tēja, saukta arī par Rooibos tēju, ir maigi salda un sniedz visu vērtīgo, ko dod antioksidanti. Papildus tas ir dabisks kofeīnu nesaturošs dzēriens ar nomierinošu efektu un atmiņu uzlabojošu funkciju. Nestea Vitao Sarkanās tējas gatavošanai izmantotais ekstrakts ir radīts no plantācijās Kedarbergas kalnos, Dienvidāfrikā savāktajiem augiem.

Baltā tēja no visiem šī dzēriena veidiem tiek uzskatīta par pasaulē labāko tēju. Tikai vēl neatvērušies pumpuri un jaunās lapas veido šī burvīgās tējas neatkārtojamo aromātu. Tēja, lai izgatavotu Nestea Vitao Balto tēju, tiek vesta no Fudžijanas apgabala Ķīnā, kur pirms tam tiek rūpīgi apstrādāta. Baltā tēja satur visvairāk polifenola jeb antistresa antioksidantu. Tas palīdz aizsargāt gan no brīvajiem radikāļiem, gan mazināt novecošanās procesus un tādējādi justies mundrākam, enerģiskākam.

Vairāki vietējie uzturspeciālisti iesaka dienā izdzert vismaz trīs tases tējas, lai veicinātu vielmaiņu, sadedzinātu taukus un uzlabotu ķermeņa imūnsistēmu. Tējā ir daudz antioksidantu, kuri aizsargā ķermaņa šūnas. Dzert Nestea Vitao tējas un ievērot pareizu, sabalansētu diētu nozīmē spert soli pretī pilnvērtīgam un veselīgam dzīvesveidam.

tea_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBrauciens pēc baudas
Nākamais rakstsBizbizmārīte