12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iepriecināt vecākus

 

Ilgi domājām, kā lai iepriecina vecākus 40. gadu kāzu jubilejā. Līdz nolēmām viņus aizsūtīt uz Fontaine viesnīcu Liepājā – lai viņiem būtu viena jauka romantiska nedēļas nogale pilsētā pie jūras. Biju jau gatava visādām atrunām (“mēs nevarēsim”, “nav laika”, “visādi darbi jāizdara” utt.), bet par brīnumu (un prieku mums visiem) vecāki pieņēma šo dāvanu bez vilcināšanās. Tas viņiem bija liels pārsteigums.

 

Kāpēc izvēlējāmies tieši Fontaine? Paši tur pabijām pirms kādām pāris nedēļām. Manas mīļas darba kolēģes uz kāzām uzdāvināja nedēļas nogali šajā viesnīcā. Bet aizņemtības un, godīgi sakot, arī mazliet slinkuma dēļ mēs veselu pusgadu nevarējām saņemties braucienam uz Liepāju. Bet šķiet, bija vērts tik ilgi gaidīt, jo nedēļas nogale Fontaine bija vienkārši fantastiska. Nu mēs svēti nosolījāmies, vismaz pāris reizes gadā izbrīvēt laiku, lai dotos uz Liepāju.

It kā jau tur nav nekas sevišķs – parasta koka mājiņa ar vairākiem numuriņiem, kas katrs iekārtots savā stilā. Bet atmosfēra un gaisotne šajā viesnīcā ir gluži kā mājās – tik brīvi, nepiespiesti, draudzīgi, omulīgi, sirsnīgi (laikam šo uzskaitījumu varētu turpināt bezgalīgi….). Mums lielākais pārsteigums bija tas, ka mūsu numuriņā bija veselas divas istabas! Tā kā diendienā dzīvojam vienistabas dzīvoklītī, tad tur mums bija kur izvērsties. Ceru, ka maniem vecākiem arī tur patiks, jo viņiem rezervējām to pašu numuriņu, kurā dzīvojām mēs.

P.S. Kā tu esi pārsteigusi savus vecākus? Un vai esi kādreiz bijusi Fontaine?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.