4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ziemassvētku dāvanu tops no HP

 

Lai plašajā piedāvājumu klāstā atrastu piemērotāko dāvanu, "Hewlett-Packard" (HP) piedāvā dāvanu Top3:

Elegance, funkcionalitāte un mobilitāte

Ja vēlies pasniegt unikālu dāvanu ģimenei, tad izvēlieties "HP Pavilion tx1320 Enterteinment Notebook PC" – industrijā pirmo planšetdatoru ar skārienjūtīgu ekrānu. Turklāt šīm datoram ir melna spīdīga apdare ar "HP Imprint" dizainu, iebūvēta miniatūra tālvadība, pirkstu nospiedumu sensors, "Altec Lansing" skaļruņi, karaoke iespējas un 12,1 collu ekrāns, ko var grozīt par 180 grādiem un noliekt plakaniski, ja tas nepieciešams darbam vai filmu skatīšanai šaurās telpās, piemēram, braucot lidmašīnā vai vilcienā. Planšetdators ir izteikti plāns un viegls, tāpēc to būs ērti paņemt līdzi. Savukārt "HP QuickPlay" funkcionalitāte ļaus tūlītēji "palaist" filmas, foto un video bez datora ieslēgšanas. Pateicoties skārienjūtīgajam ekrānam un ciparpildspalvai, datorā varēs rakstīt tā, it kā lietotu digitālu papīru un pildspalvu.

dators1_230

Piezīmjdators spilgtām personībām – "HP Pavilion dv6698 Special Edition"

HP jaunais īpašās versijas piezīmjdators "HP Pavilion dv6698 Special Edition" priecēs tos, kuriem patīk atšķirties no citiem, jo kuram katram klēpī nevarēs ieraudzīt baltu, modernu un glaunu piezīmjdatoru. Tas ir īpaši paredzēts dažādu izklaides iespēju faniem – par iespaidiem uz acīm rūpēsies izcili košais, kvalitatīvais ekrāns, bet ar tālvadības pulti varēs regulēt filmu vai mūzikas skaļumu, pārslēgt nākamo dziesmu utt. 160 GB cietajā diskā varēs noglabāt, piemēram, 170 filmas vai 84 000 digitālās fotogrāfijas. Tiem, kas bieži mīl skaipot, lieti noderēs virs ekrāna iebūvētā vebkamera. Ar datoru varēs izmantot bezvadu internetu un caur "Bluetooth", piemēram, pārsūtīt dziesmas no datora mobilajā tālrunī un otrādi. Tikpat glauni, cik pats piezīmjdators, ir arī šī datora aksesuāri, kas ietilpst pirkuma komplektā un ir bez maksas, – pieskaņotā krāsā USB maza izmēra datorpele un austiņas. Pārbaudīta vērtība ir "Altec Lansing" skaļruņi, kas ļaus klausīties savu iemīļotāko mūziku augstākā kvalitātē kā jebkad. Turklāt beidzot nevajadzēs ievadīt tik kaitinošās paroles – pateicoties iestrādātajam pirkstu nospiedumu sensoram, pietiks ar vienkāršu pirksta pārbraucienu pār šo laukumiņu. Un kā bez dāvanām draugiem – ievietojot disku tam paradzētajā vietā datorā, uz disku augšējās virsmas var "uzdrukāt" tekstus un zīmējumus, veidojot unikālu mūzikas vai bilžu CD draugiem.

dators2_235

Dāvana prasīgiem lietotājiem – stila un veiktspējas kombinācija

Dators, kas izceļas uz pārējo fona, ir "HP Pavilion HDX Entertainment" – tam ir ekskluzīvs, ergonomisks "HP Imprint" dizains un 20,1 collu liels ekrāns. Šis piezīmjdators būs vispiemērotākā dāvana tiem, kuriem ir augstas prasības digitālās izklaides jomā un tajā pašā laikā ir nepieciešams pilnībā aprīkots dators ar galddatora augsto veikstpēju. Ar  jaunākajām grafikas kartēm, "Intel Dual Core"  procesoru, "Altec Lansing" skaļruņiem, augstākā līmeņa audio sistēmu, "HP Triple Bass Reflex" subvūferi, HD 1080p izšķirtspēju un citām jaunākajām tehnoloģijām šis piezīmdators ir multimediju cienītāju sapnis.

dators3_235

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIepriecināt vecākus
Nākamais rakstsMāju sajūta