2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Sieviete pret vīrieti

 

Kino kompānijas Warner Bros producešanas daļas prezidents Džefs Robinovs esot paziņojis, ka "mēs vairs neveidosim filmas ar sievieti galvenajā lomā". Kādēļ viņš spēris šādu soli? Izrādās, ka pēdejās Warner Bros filmas, kurās galvenā varone ir sieviete, nav nesušas pietiekami lielu peļņu.

Kino pazinēji saka, ka patiesībā šī kompānija vienmēr esot likusi uzsvaru uz filmām, kurās galvenās lomas tēlo vīrieši, taču tikai tagad viņi savu nostāju ir pauduši oficiāli. Pat atļaujoties uzsvērt, ka arī tādas zvaigznes kā Džodija Fostere, Hilarija Svanka un Nikola Kidmena filmām panākumus negarantē.

Tikmēr Somijā frizētavām draud naudassods, jo tās no sievietēm prasa vairāk naudas nekā no vīriešiem. Klientes jau iesniegušas sūdzības par pāris frizētavām, kur, neatkarīgi no tā, cik ilgs laiks nepieciešams matu nogriešanai, no sievietēm prasa vairāk naudas nekā no vīriešiem. "Vainīgās" frizētavas jau saņēmušas brīdinājumus.

Savukārt Latvijas sieviešu tiesību aizstāves nesen kādā TV raidījumā izteicās, ka turpmāk Saeimas un pašvaldību vēlēšanās vajadzētu oficiāli noteikt, ka sievietēm ir atļauts balsot tikai par sievietēm, jo citādi mēs vienmēr nobalsojot par vīriešiem. Lūk, kādi pēdējie jaunumi no dzimumlīdztiesības pasaules.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.