1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sieviete un sekss

 

Vakar bija savāda diena. Pēcpusdienā tikos ar divām jaunām sievietēm, kas seksu atbalsta tikai pēc laulībām, savukārt pēc intervijas skrēju uz Unas Celmas un Daces Rukšānes filmas Nerunā par to pirmizrādi. Tajā seksa pirms laulībām ir gana.

Lai arī abi vakardienas notikumi pirmajā mirklī var šķist krasi pretēji, pirms aizmigšanas pēkšņi aptvēru, ka manis intervētās meitenes un filmas galveno varoni 30 gadīgo Beatrisi nebūt nešķir siena. Man šķiet, ka viņas ir pat ļoti līdzīgas – diezgan apmulsušas, turklāt mēģina savu pašvērtējumu balstīt uz ārējiem apliecināšanās līdzekļiem. Viena uz īpašas kartītes paraksta solījumu, ka atturēsies no seksa līdz laulībam, otra piecas minūtes pēc šķiršanās no mīļotā izmisīgi (jāatzīst, ka tajā pašā laikā ļoti mērķtiecīgi) metas nākamā skavās. Tie nav stāsti par vīriešiem cūkām, bet sieviešu izvēli un, iespējams, nespēju beigt sev melot.

Vakar arī ievēroju, ka jūs uzsākāt diskusiju par Cosmo aptaujas jautājumu, proti, vai tu gribētu savu nevainību saglabāt līdz laulībām. Pēc sarunas ar jaunajām sievietēm, kas tā ir nolēmušas darīt, un iepazīšanos ar Beatrisi manī vēl vairāk nostiprinājās pārliecība, ka vispirms jau ir jāiemācās mīlēt sevi, jo tad nebūs ar zobiem un nagiem jāaizstāv sava pozīcija. Tev vienkārši tas vairs nešķitīs svarīgi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts
Nākamais rakstsKaulēšanās