5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Tuvojoties Cosmo.lv pasākumam

 

Tuvojas 27.jūlijs, ko man ļoti gribētos rezervēt Cosmo.lv iepazīšanās ballītei. Meitenes, sakiet, lūdzu, kā notiek pasākuma organizācija? Pēdējā laikā neesmu manījusi sarunas par to, tāpēc vēlos uzzināt, cik tālu ir ar pasākuma organizāciju? (Varētu jau rakstīt e-pastus un zvanīties, bet, ja tas ir Cosmo.lv pasākums, tad lai jau arī pati organizācija notiek tikai caur mājas lapu!)

Ja pareizi esmu sapratusi, radās domstarpības par notikuma vietu. Es nevēlos aizstāvēt kādu konkrētu viedokli un domāju, ka īstenībā vienam foršam pasākumam vieta nav pati svarīgākā. Vieta var būt jebkur, ja tikai cilvēki vēlas satikties un iepazīties. Grūti nokļūt?! Varbūt vajag likt lietā fantāziju un šeit pat, Cosmo sarunās, organizēt arī nokļūšanu pasākuma vietā. Tās, kurām mašīnas ir, piesakās aizvest tās, kurām mašīnas nav. Nevēlos reklamēt autostopēšanu tās bīstamības dēļ, bet, ja braucat divatā un spējat vizuāli "lasīt" cilvēku, domāju, ka vismaz sievietes šoferes mašīnā var kāpt. Galu galā – sabiedriskais transports un atlikušais ceļš ar kājām. (Puišu tur nebūs, tāpēc droši var vilkt džinsus un kedas.)

Otra tēma, par kuru bija grūti vienoties, ir pasākuma organizācija. Mani patiesi uztrauc, lai nelielu nesaskaņu dēļ starp galvenajām organizatorēm pasākums neizjuktu. Mēs taču vēlamies satikties, vai ne? Tas ir vissvarīgāk, tāpēc šoreiz varbūt vairāk iniciatīvas var uzņemties viens cilvēks, nākamreiz cits, bet pārējie dodas vienkārši izbaudīt pasākumu!

Man gribētos mazliet vairāk skaidrības, lai arī redakcija var ieplānot šo dienu. Kā jau solīju – ja pasākums būs, arī mēs tur noteikti būsim. Nav tādu nesaskaņu, kuru dēļ būtu vērts laist garām kapitālo ideju satikties Cosmo.lv iepazīšanās pasākumā. Varbūt skaidrības labad padalīsities, kas notiek ar pasākumu?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.