1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lietas, kas liek smaidīt

 

Kamēr Zane no mūsu redakcijas bauda atvaļinājumu, man viņas vietā uzticēts rakstīt blogu. Ilgi domāju, par ko varētu būt šis mans pirmais ieraksts. Katrā ziņā par vienu biju pārliecināta – vēlos rakstīt par labām lietām.

Man šķiet, ka ir ļoti nozīmīgi vienmēr censties domāt par labām lietām. Apkārt taču ir tik daudz negatīvā, turklāt uz katra stūra mēs varam uzdurties kam tādam, kas sabojā omu. Taču, ja vien tu būsi atradusi savas īstās zāles pret sliktu noskaņojumu, tu sapratīsi, ka viss vienmēr nokārtojas.

Arī man ir pāris veidi, kā ar šādu nelabu garastāvokli tikt galā. Šīs metodes, protams, tiek izvēlētas atkarībā no tā, kas man noskaņojumu sabojājis. Ja tas ir kāds cilvēks, tad visvienkāršākais man ir fiksi saņemties un būt … pārakai (?) par viņu, viņa tumšajam skatienam pretī veltot spožu un mīļu smaidu. Ticiet, tas gandrīz vienmēr liek tam dusmu pūznim samulst un uzlabo man garastāvokli.

Citām ikdienas nebūšanām der tādi mazie dzīves prieki – laba mūzika, kas noklausīta jau no paša rīta, neliela kūciņa vai šokolādes gabaliņš, interesanta un skaista grāmata… Man liekas, ka arī šodien kāda jautra un vasarīga dziesma un manī paliekošā nedēļas nogales sajūta tiks galā ar to, ko redzu aiz loga – drūmi pelēcīgo dienu.

Domāju, ka no šādiem sīkumiem un it kā nepamanāmām lietām veidojas arī citu cilvēku dzīves uztvere. Tieši šādas lietas man vienmēr liek saņemties un smaidīt. Kā ir ar jums, meitenes? Kas ir tas, kas jums uzlabo garastāvokli?

Ar sveicieniem,

Anda,

Cosmo.lv redaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBurberry zīmola saulesbrilles – jaunums Latvijā
Nākamais raksts