9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Par stiprajām sievietēm

 

Cik bīstami ir būt stiprai 24 stundas diennaktī sapratu tikai nesen – pēc sarunas ar kādu draudzeni. Par viņu vienmēr esmu domājusi kā par meiteni „ar olām” – dzīvē visu sasniegusi saviem spēkiem, smuka, gudra un bagāta. Taču nesen viņas dzīvē ir parādījies vīrietis, kurš nēsā meiteni uz rokām.

Cik zināju, viņai jau daudzus gadus ir mīlestībā balstītas attiecības, tikai kaut kā tā sanācis, ka šajās attiecībās viņa no laika gala ir tā, kas visu var pati. Un vīrietis pie tā vienkārši ir pieradis, turklāt neko ļaunu nedomādams.

Taču viņai no prāta neiziet tēva tēls, kurā viņa sev par nelaimi ir „atsitusies” par visiem simts procentiem. Viņas tēvs ir stiprs vīrietis, kurš rūpējas par savām meitām, esošajām un bijušajām sievām un sievasmātēm. Kurš atbrauc, izdara un visu nokārto. Un kuram ģimenē vienmēr pieder pēdējais vārds.

Dziļi sirdī viņa vienmēr ir ilgojusies pēc tāda vīrieša, kāds ir viņas tēvs, taču nemūžam to neatzītu skaļi. Jo taču pati ir stipra! Turklāt, kā viņa ar rūgtumu atzinusi, no tādām sievietēm vīrieši parasti baidās.

Tomēr tagad viņa ir sapinusies tieši šāda tipa valgos, kurš liek viņai justies kā vājai un neaizsargātai sievietei un kurš visu pienes uz paplātes. Viņa atzīst, ka nemīl šo vīrieti, un šausta sevi, ka tikai izmanto viņa naudu, statusu un uzmanību, taču pagaidām nespēj no tā atteikties. Jo viņš tai sniedz to, kas līdz šim pietrūcis attiecībās ar vīrieti, kuru viņa mīl.

Ja vien viņa jau agrāk būtu spējusi izrādīt savu vājumu un alkas izjust vīrieša valdonību attiecībās ar savu mīļoto, iespējams, viņa tagad nemeklētu šīs emocijas citur. Sakiet vēl, ka nav bīstami būt stiprai…

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDzīve bez tehnoloģijām
Nākamais rakstsVai tavas draudzenes tevi redz?