5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Dāvana vīrietim

 

Ļoti bieži cosmo.lv sarunu sadaļā parādās tēma: „Ko dāvināt vīrietim?” Šķiet, ka puišu dzimšanas dienas mums sagādā vislielākās galvassāpes, jo tādai dāvanai tiek piedēvēta ļoti simboliska nozīme.

Katru reizi apņemos par dāvanu mīļotajam padomāt jau laicīgi, lai paspētu caur Amazon.com vai eBay pasūtīt ko tādu, ko Rīgā nopirkt nevar. Taču šo plānu man līdz šim vēl nav izdevies realizēt. Esmu mēģinājusi piesēsties pie datora trīs mēnešus pirms gaidāmās jubilejas – apņēmībā sameklēt dāvanu un jau tagad to pasūtīt. Bezcerīgi! Ātri vien apmaldos milzīgajā piedāvājumā un nekādi nespēju izšķirties, kas tad nu būtu tā visideālākā dāvana. Tad metu mieru šai nodarbei ar atrunu, ka vēl jau ir tik daudz laika…

Kamēr laika parasti vairs nav nemaz un līdz īpašajam datumam atlikusi vairs tikai nedēļa. Tomēr parasti tieši šī pēdējā nedēļa man ir visīstākais breinstorminga laiks, un tā laikam arī ir pareizi. Katrai idejai ir vajadzīga iedvesma, un pie manis mūza atnāk līdz ar pirmssvētku noskaņojumu. Un beigu beigās esmu priecīga, ka neesmu nopirkusi kaut ko Amazonē, jo arī caur internetu pasūtīta manta ir un paliek tikai manta. Kamēr vissirsnīgākās dāvanas ir tās, kuras saprot vienīgi adresāts.

Tāpēc pat nevaru ieteikt, ko jūs varētu dāvināt saviem vīriešiem. Jo tas, ko dāvinu es, visbiežāk pārāk tieši saistās ar mūsu kopīgajiem kodētajiem rituāliem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.