5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Holivudas jaukās meitenes

 

Dženifera Lorensa filmā Optimista stāsts (Silver Linings Playbook)

Teikšu atklāti – pēdējā laikā mani nogurdina superskaistās, superperfektās Holivudas zvaigznes ar kuces attieksmi. Un domāju, ka neesmu vienīgā. 

Piemēram, Kima Kardašjana. Viņa ir veiksmīga, skaista un populāra sieviete, kas nocopējusi pašu Kanje Vestu un pelna baisu naudu ar to vien, ka viņa ir Kima Kardašjana. Bet vai es varu ko mācīties no viņas attieksmes un dzīvesstila? Domāju, ka nē. Tāpēc pēdējā laikā manu uzmanību arvien vairāk piesaista aktrises, kuras drīzāk varētu raksturot kā draudzīgas kaimiņu meitenes, nevis superzvaigznes. Piemēram, lieliskā Dženifera Lorensa. Viņa paklūp, ejot pēc savas Oskara balvas, citā ceremonijā gandrīz paliek bez kleitas un pavisam nesen atzīstas, ka dievina Photoshop – jo patiesībā jau neviens cilvēks dzīvē neizskatās tik perfekts kā reklāmu modeles. Tāpat arī Mila Kunisa – viņa pirms laika devās uz randiņu ar kādu amerikāņu kareivi, kurš bija pietiekami drosmīgs, lai viņu uzaicinātu. Un vēl pavisam nesen Mila piedalījās izcili jaukā intervijā ar kādu ļoti nervozu žurnālistu – video, kas liek visai pasaulei iemīlēt Milu vēl vairāk, vari noskatīties zemāk.

Vai tevi vairāk iedvesmo nevainojami perfektās aktrises vai arī zvaigznes, kuras nebaidās atzīt savas kļūdas, ar degunu nestumda mākoņus un reizi pa reizei atļaujas izskatīties muļķīgi?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.