14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Skaista un veselīga āda ar SebaMed Clear Face

 

Nedēļas garumā piecām meitenēm bija iespēja izmēģināt SebaMed Clear Face produktus: ziepjveida mazgāšanas līdzekli sejai, antibakteriālas attīrošas putas, dziļi attīrošu sejas toniku, želeju sejas ādas kopšanai un maskējošu krēmu ar antibakteriālu iedarbību. Izlasi atsauksmes un uzzini, kuri no produktiem meitenēm patika vislabāk!

Aleksandra, 25 gadi: “Ļoti priecājos par iespēju izmēģināt SebaMed Clear Face sejas kopšanas līdzekļus. Lietojot līdzekļus no šīs sērijas, man patika neitrālais aromāts, kas radīja svaiguma un tīrības sajūtu. Visvairāk man iepatikās ziepjveida mazgāšanas līdzeklis, jo sejas āda pēc katras mazgāšanas bija gluda un mīksta. Šī sajūta nepazuda arī pēc vairākām stundām, kā tas nereti notiek pēc citu līdzekļu lietošanas. Savukārt pēc antibakteriālo attīrošo putu lietošanas sajūtas bija tieši pretējas – seja likās netīra un gribējās to nomazgāt vēlreiz. Pozitīvs iespaids palika no dziļi attīrošā sejas tonika un želejas sejas ādas kopšanai. Lai arī toniks satur spirtu, tas pārāk nesausina āda. Želeja ir caurspīdīga, vieglas konsistences un samērā ātri iesūcas ādā, tomēr pirmajās minūtēs pēc uzklāšanas ir lipīguma sajūta uz ādas. Vienīgais produkts, kas likās nepiemērots manai ādai, bija maskējošais krēms ar antibakteriālo iedarbību, jo tā tonis bija pārāk tumšs. Iespējams, ka šis produkts nebūs brīnumlīdzeklis cilvēkiem ar nopietnām sejas ādas problēmām, tomēr tas būtu piemērots taukainai ādai ar noslieci uz pūtītēm un melnajiem punktiem. Domāju, ka turpināšu izmantot ziepjveida mazgāšanas līdzekli un sejas toniku no šīs sērijas arī turpmāk.”

Sabīne, 15 gadi: “Man ļoti patika, ka man tika dota iespēja izmēģināt jaunos SebaMed produktus. Visvairāk no izmēģinātajiem produktiem man patika antibakteriālās attīrošās putas, jo pēc to lietošanas mana āda jutās ļoti labi attīrīta  un svaiga. Arī attīrošais sejas toniks ir viens no maniem mīļākajiem produktiem, jo tas izlīdzina ādas toni un sašaurina poras. Man patika, ka neviens no produktiem nesausināja manu ādu, kā arī tas, ka produkti bija bez krāsas un smaržas. Es noteikti turpināšu lietot SebaMed produktus, jo tie ir ļoti efektīvi un palīdz manai ādai izskatīties skaistāk un veselīgāk.”

Ketija, 22 gadi: “Priecājos par iespēju izmēģināt  SebaMed produkciju. Vislabāk man patika antibakteriālās attīrošās putas, jo jau pēc pirmās mazgāšanas reizes pamanīju, ka melnās pinnes ir redzamas ievērojami mazāk. Seja tiek attīrīta un nav velkošas sajūtas ādai. Putas nepadara ādu sausu vai taukainu. Pēc sejas nomazgāšanas ar putām man patika uzsmērēt  SebMed želeju, kas ādai piešķir tādu kā svaiguma sajūtu. Sarkano pumpiņu maskēšanai izmantoju maskējošo krēmu ar antibakteriālo iedarbību, kas labi nomaskēja un noņēma sārtumu. Noteikti turpināšu lietot SebMed produkciju, jo āda jūtas lieliski un pinnes vairs nav tik pamanāmas un veidojas ievērojami mazāk. Noteikti iesaku pamēģināt!”

Elīna, 20 gadi: “Esot par vienu no laimīgajām meitenēm, kurām bija iespēja izmantot SebaMed produkciju, to pirmo reizi liku lietā, tiklīdz kopšanas līdzekļi nonāca manās rokās. Pat neskatoties uz to, ka bija darba dienas pēcpusdiena! Es tik ļoti vēlējos tos notestēt, ka nespēju pagaidīt vakaru. SebaMed produkcijā man visvairāk patika neuzmācīgā smarža – pavisam neitrāls aromāts padarīja sejas tīrības sajūtu vēl pamanāmāku. Jau pirmajā reizē, attīrot seju, es jutu, ka tas darbojas – maigās putas sejas mazgāšanai un ziepītes lieliski attīrīja ādu no netīrumiem, toniks sejas tīrīšanai radīja svaiguma sajūtu, savukārt attīrošā želeja bija kā punkts uz “i” manam rituālam. SebaMed attaisno savu saukli: “labākā aizsardzībai ādai jau no pirmā dienas”, šis ir ideāls produkts ikdienas lietošanai, jo nerada nekādus sarežģījumus! Rakstot motivācijas vēstuli, es pieminēju, ka esmu sava ideālā sejas kopšanas līdzekļa meklējumos. Šķiet, esmu to atradusi!”

Jolanta, 27 gadi: “Vislabāk man patika Clear Face ziepjveida mazgāšanas līdzeklis sejai un Clear Face antibakteriālas attīrošās putas. Kaut arī tīņa vecums man jau garām, reizi pa reizei uz sejas uzmetas kāda pumpa un SebaMed Clear Face ir labs veids, lai no šīs problēmas izvairītos. Biju sajūsmā par attīrošā tonika neuzbāzīgo aromātu. Pēc tā lietošanas seja šķita patiešām notīrīta no netīrumiem. Arī želeja ādas kopšanai un maskējošais antibakteriālais krēms šķita piemēroti, lai atrisinātu manas sejas ādas nepilnības. Esmu pārliecināta, ka turpmāk sejas kopšanai noteikti izvēlēšos gan SebaMed Clear Face ziepjveida mazgāšanas līdzekli, gan arīantibakteriālas attīrošās putas!”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKrampji vai kaut kas ļaunāks?
Nākamais rakstsHolivudas jaukās meitenes