6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pieaugušo pasakas

 

Mēs jau esam izaugušas un prinčiem baltos zirgos vairs neticam. Tad kāpēc ticam, ka skaistums var slēpties kādā gaumīgi iepakotā pudelītē vai kārbiņā?

Arī es, neskatoties uz savu vecumu, ģimenes statusu, CV utt, ļaujos ilūzijām, ka atliek tikai uzklāt X, lai mans skaistums iemirdzētos ar jaunu spēku. 🙂

Cosmopolitan redakcijā sācies ikgadējā konkursa Beauty Awards drudzis – ir pieteikti labi un vēl labāki produkti ar drosmīgiem saukļiem: LABĀKAIS serums, eļļa, losjons, krēms, utt.

Es vienmēr azartiski pētu dažādas kārbiņas, kas sola uzlabot, atjaunot, izcelt. Nu, labi – varbūt tagad jau drusku reālistiskāk, kritiskāk, bet joprojām – ar bērnišķīgu prieku. Kad esmu saņēmusi labu ieteikumu vai kāda reklāma ir spēcīgāk uzrunājusi.. es padodos un nopērku. Tajā dienā, kad produkts ir aiznests mājās un izpakots, sajūta ir priecīgi pacilājoša. Tad, kad pirmoreiz izmēģināts – vēl foršāka. Pat ikdienišķā skaistumkopšanas rutīna (matu mazgāšana, kopjošās vai dekoratīvās kosmētikas lietošana) tiek paveikta ar prieku.

Protams, nekas radikāli nemainās. Dažās dienās arī īpašais produkts paliek ikdienišķs, kas labāk vai sliktāk paveic savu funkciju, un ikdiena atkal atgūst iepriekšējo – ne tik spilgto – krāsu paleti.

Līdz nākamajai reizei. 🙂 Kad atkal sajūtu izvēlēšanās prieku un somiņā iegulstas kārtējā brīnumus sološā kārbiņa.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.