12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Patīkama tradīcija

 

Gada beigas, manuprāt, ir īstais laiks dažādām patīkamām un gaidītām tradīcijām. Parasti tās visas ir saistītas ar svētkiem, ģimeni, draugiem, darbu.. Ballītes, gatavošanās, ikgadējie rituāli, scenāriji. Arī mums, Cosmopolitan redakcijai, ir kāda tradīcija.

Mēs visu gadu gatavojam žurnālu Jums – un tici, tas notiek, pieliekot visas pūles, izdomu un prasmes. Bet gada beigās mēs jau trešo reizi sagādājam nelielu prieku arī sev pašiem.

Mēs izdomājam tēmu un paši iejūtamies modeļu lomās. Mūs sapucē, saģērbj, un mēs nokļūstam fotoaparāta otrā pusē. Tas vienmēr ir jautri, pārsteidzoši (ieraudzīt kolēģus neierastos tēlos) un aizraujoši. Rezultātu gaidām tāpat kā bērni gaida Ziemassvētku vecīti. Un tad smejamies, smejamies, smejamies.

Pirms diviem gadiem mēs iejutāmies iemīļotās filmas „Tāda ir mīlestība” (Love actually, 2003) reklāmas bildes tēlos. Pērn kļuvām par ilustrāciju rakstam par dažādām ballīšu tēmām (mafija, čigāni un reperi).

Šogad gribējām ko nopietnāku. Un ideja mūs pašus ļoti aizrāva. Šodien ir tā diena, kad tapa mūsu tradicionālā gada nogales bilde, kuru decembra numurā varēsi novērtēt arī tu. 

Kāda ir Tava mīļākā tradīcija?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.