9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Iemīli sevi!

 

Kas ir attiecības? Tās veidojas it kā uz abpusējas mīlestības pamatiem. Piemēram, cilvēks iegulda otrā cilvēkā savu mīlestību (2 kg J). Vai viņa apziņā paliek mīlestība? Nē! Finālā rodas naids, un cilvēks sašutis saka: “Es tev atdevu visu savu mīlestību, bet tu man pretī – neko. Atdod atpakaļ manus 2 kg!”

 

Šāda situācija veidojas tāpēc, ka jau pašā sākumā cilvēks ir devies pa nepareizo ceļu – viņš pats sevi nemīl. Mīlēt citu ir vieglāk, bet pašam nekas pāri nepaliek.

Sastopoties ar problēmām attiecībās, tās ir jāpieņem, jo cīnīties ir bezjēdzīgi. Stājoties attiecībās, cilvēki meklē laimi, mīlestību, aizsardzību un materiālo labklājību. Viņi bēg no bailēm un nabadzības. Ja meklējat kaut ko attiecībās, jūs to nekad neatradīsiet. Attiecības veido nevis tāpēc, lai kaut ko iegūtu vai atrastu, bet lai dalītos tajā, kas ir.

Neviens jūs neiemīlēs vairāk par jums pašiem. Ja pieņemat savu dzīvi un visus cilvēkus, kuri spēlē jūsu iedalītās lomas, nav iemesla pārdzīvojumiem un jūs būsiet apmierināts ar sevi un dzīvi.

Priecīgus Ziemassvētkus!

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.