9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Noslēdzot iepriekšējo un sākot jaunu gadu

 

Laiks skrien vēja spārniem – šķiet, par to vairs nešaubās neviens no mums. Jau atkal apritējis gads – citai labāks, citai interesantāks, veiksmīgāks vai zīmīgāks.

Vēl viens gads noslēdzies arī Cosmo.lv. Gribu pateikties, ka esi bijusi kopā ar mums. Turklāt mēs visi kopā esam daudz! Pēc Google Analytics datiem, 2014. gadā Cosmo.lv apmeklējuši cilvēki no 1 492 377 unikālām IP adresēm dažādās valstīs, vidēji katrs Cosmo lapā pavadot vairāk kā 10 minūtes. Turklāt tas vēl nav viss – Cosmo forums ir milzīgs spēks – pati lapa šķirstīta 45 219 922 reizes un lielākoties tas bijis tieši forums. Vienā mēnesī te laiku pavada vairāk kā 190 000 cilvēku un liela daļa no tiem piedalās arī Cosmo diskusijās. Tā kā mēs esam tik daudz, ne vienmēr mums vienam ar otru ir viegli sadzīvot. Taču ļoti gribētos, lai tieši 2015.gads sāktos ar saskaņu vienam pret otru gan dzīvē, gan arī Cosmo forumā. Nedarīsim otram tā, kā negribētos, lai dara mums!

Arī man šis gads būs zīmīgs, jo, gadam iesākoties, atgriežos darbā no bērna kopšanas atvaļinājuma. Tāpēc varu apzvērēt, ka laiks skrien patiešām ļoti ātri – vislabāk tas redzams, skatoties, kā visapkārt aug bērni. Ceru, ka augsim arī mēs. Ne tikai skaitliski, bet arī kvalitātes ziņā. Ja vēlies paust kādus ierosinājumus, idejas, vienmēr tās priecāsimies uzklausīt Cosmo forumā vai e-pasta kastē web@cosmopolitan.lv.

Vēlreiz paldies, ka esi kopā ar mums un veiksmīgu tev šo gadu!

Anda Bīriņa,
Cosmo.lv redaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.