2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sekss pēc 40? Protams! 4 padomi, kā uzlabot seksuālo dzīvi, sasniedzot pusmūža slieksni

 

Tāpat kā dzīve nebeidzas pēc 40, arī seksam nav jābeidzas! Pateicoties iegūtajai pieredzei, mīlēšanās ar 40-gadnieku ir īpaši baudāma un izsmalcināta erotiskā pieredze. Tomēr dažādu iemeslu dēļ lielai daļai cilvēku-pēc-40 seksa daudzums samazinās, līdz pēc 10-15 gadiem pazūd pavisam. To var labot! Kā? Jums var palīdzēt vibratori ar tālvadību, sarunas, sports un citi partnerattiecību knifiņi. Iepazīstieties ar tiem turpinājumā!

1. Paceliet libido

Pirms ķerties pie dažādiem eksperimentiem gultā un pētīt jaunas sajūtas, kādas varētu radīt vibratori ar tālvadību, pievērsiet uzmanību Jūsu kopējai un seksuālajai veselībai! Par dzimumtieksmi gan sievietēm, gan vīriešiem atbild vīrišķais hormons – testosterons. Tiklīdz tā līmenis sāk kristies, tā samazinās vēlme nodarboties ar seksu un krītas libido līmenis.

Interesants fakts! 

Zinātnieki ir atklājuši, ka, līdz ar tuvošanos 40 gadu slieksnim, vairuma vīriešu dzimumtieksme visai strauji samazinās, bet sievietes vēlme pēc seksa palielinās. Tas tādēļ, ka līdz ar reproduktīvā vecuma beigu tuvošanos samazinās dzimumhormonu (vīriešiem testosterona, sievietēm estrogēna) ražošanas procesi organismā. Ņemot vērā faktu, ka abu dzimumu cilvēku organismos nelielā daudzumā ir pretējā dzimuma dzimumhormoni, samazinoties pamata dzimumhormonu (sievietēm estrogēna, vīriešiem testosterona) daudzumam, palielinās pretējā dzimumhormona ietekme. Tādēļ vīrieši kļūst mierīgāki un seksu tik daudz nekāro, savukārt sievietes kļūst arvien gribošākas.

Lai paceltu libido līmeni, ir jāpaceļ testosterona līmenis, un to var izdarīt dažādos veidos:

  • nodarbojoties ar dažādām fiziskajām aktivitātēm;
  • lietojot uzturā testosterona ražošanu veicinošus produktus (Brazīlijas riekstus, granātābolus, bietes, puķkāpostus, brokoļus, mīdijas, čili u.c.);
  • samazinot stresa daudzumu un iemācoties atslābināties (stresa menedžmentam lieti noder meditācija, joga, dziļā elpošana un gluži vienkārši apzināta šķirošana, kam Jūs ļaujat ietekmēt Jūsu garastāvokli, kam ļaujat izsaukt Jūsos psihoemocionālo reakciju);
  • samazinot alkohola un cigarešu patēriņu;
  • kārtīgi izguļoties.

Ārkārtīgi svarīgi ir arī parūpēties par sirds veselību, jo tas tomēr ir viens no galvenajiem orgāniem, kas tiek intensīvi darbināts seksa laikā.

2. Randiņam gatavs?

Pārāk bieži ilglaicīgās attiecībās iezogas rutīna un aizmirstas romantika. Atgriezieties Jūsu attiecību sākumā – ejiet uz randiņiem viens ar otru arī 40 un vairāk gadu vecumā! Kino, vakariņas, hokeja spēle, teātra izrāde, romantiska pastaiga… Variantu ir bezgala daudz! Atjaunojot romantiku attiecībās, atgriezīsies arī savstarpējā dzirkstelīte, kas var piešķilt īpaši karstu uguni guļamistabā, atgriežoties mājās no randiņa.

3. Rūpes par intīmo veselību

Tipiska problēma attiecībās ir NERUNĀŠANA. Tieši no komunikācijas trūkuma rodas visas problēmas. Visai populāra intīmās veselības problēma, pārkāpjot 40 gadu slieksni, ir erektilā disfunkcija vīriešiem (nepietiekama erekcija, lai nodarbotos ar seksu) un maksts sausums sievietēm (seksu padara ļoti sāpīgu un nepatīkamu). Abas problēmas var atrisināt dodoties pie ārsta, taču ir ĀRKĀRTĪGI SVARĪGI par tām runāt arī savā starpā! Jūs taču tik ilgi esat kopā un esat atbalstījuši viens otru – kāpēc lai šis nevarētu būt vēl viens kopīgiem spēkiem uzvarēts dzīves aspekts?

4. Eksperimentējiet uz nebēdu

Lūk, beidzot sarunā ienāk vibratori ar tālvadību, dildo, BDSM, lomu spēles un citi seksa aspekti. Atcerieties, ka sekss nav tikai balts vai melns, tam ir neskaitāmi daudz dažādu nokrāsu! Ir īstais laiks mesties iekšā šīs pasaules izpētīšanā! Sāciet ar dažādu seksa rotaļlietu integrēšanu guļamistabā. Kur tās iegādāties? Interneta veikalā Supersex.lv! Šeit Jūs plašā klāstā sagaida:

  • klasiskie vibratori;
  • vibratori – zaķīši;
  • reālistiskie vibratori;
  • G-punkta vibratori;
  • anālie vibratori;
  • mini vibratori;
  • klitora stimulatori;
  • XXL vibratori;
  • vibratori ar tālvadību un daudz dažādas citas seksa rotaļlietas.

Iepērkoties Supersex.lv intīmpreču veikalā, saņemiet preces ar piegādi uz mājām un ļaujieties aizraujošiem eksperimentiem neatkarīgi no Jūsu vecuma!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.