1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Pārgulēju ar viņa brālēnu

 

Lai arī kā tas neizklausītos, šis nebūs stāsts par krāpšanu. Viss iesākās pirms diviem gadiem, kādā mūzikas festivālā, kurā satiku foršāko puisi pasaulē. Divas dienas neatlaidām viens otra roku, kaut arī tikko kā bijām tikušies un iepazinušies. Viņš- seksīgs, pieklājīgs, asprātīgs un vienkārši lielisks. Es – laikam jau iemīlējusies.

Tas bija skaistākais mūzikas festivāls manā mūžā. Tomēr zināju, ka tuvākajā laikā kopā mums būt nebūs lemts. Puisis devās mācīties gadu uz Vāciju, bet man bija plāni tepat Latvijā. Festivāla pēdējā nakts bija brīnumaina. Zinājām, ka daudz laika mums nav atvēlēts, varbūt tieši tāpēc tas bija tik skaisti. Mīlējāmies pludmalē, gājām kaili peldēties, viss bija tik saldi un romantiski. Pēc festivāla Rīgā pāris reizes vēl tikāmies, bet Kristaps jau pamazām posās ceļā. Kaut arī nebiju savā dzīvē satikusi nevienu tik lielisku vīrieti, ļāvu viņam iet – izlēmu sevi pagaidām nesāpināt un pārāk nesasaistīt ar Kristapu. Kas zina, kad viņš pēc gada atgriezīsies, redzēs, kā būs. Viņš aizbrauca, es paliku.

Gāja laiks, un pamazām skaistais vasaras festivāls sāka likties vien kā izsapņots sapnis. Pievērsos mācībām, meklēju darbu, visādi rosījos. Tad vienā dienā universitātē iepazinos ar Māri. Simpātiskais puisis bija jauks un izpalīdzīgs, bieži sākām pusdienot kopā, kaut arī viņš nemācījās mūsu fakultātē. Pamazām sākās mūsu attiecības. Kad gandrīz gadu jau bijām tikušies, nolēmām, ka pienācis laiks man pamest dzīvi kopmītnēs un sākt dzīvot kopā. Mums gāja labi un, šķiet, mēs arī mīlam viens otru. Patiesībā es par mūsu jūtām un attiecībām biju pilnīgi pārliecināta, līdz brīdim, kad notika kas pavisam neticams un negaidīts. Tas sagrieza dzīvi kājām gaisā un šokēja mani tā, ka nespēju attapties vēl tagad. Ar Māra vecākiem, protams, jau biju iepazinusies, taču gatavojāmies pasākumam plašākā radu kopienā. Tāpēc Māris no savām lauku mājām bija atvedis ģimenes albumu, lai mani iepazīstinātu ar saviem radiniekiem. Šķirstīju albumu, Māris stāstīja par tur redzamajiem cilvēkiem. Un tad es albumā ieraudzīju VIŅU- puisi, ar kuru man ir bijis labākais sekss mūžā. Trakākais, ka mans draugs viņu stādīja priekšā kā savu brālēnu, kurš šobrīd studē ārzemēs. Mana pasaule vienā mirklī apstājās – es biju pārgulējusi ar sava drauga brālēnu! Vēl neesmu viņu satikusi, taču zinu, ka šī tikšanās var mainīt visu. – Marta, 25

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.