1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ir iznācis saulainais maija Cosmopolitan!

 

Koši, saulaini un jautri – tieši tāds ir šī mēneša Cosmopolitan galvenais sauklis. Uz žurnāla vāka tu redzēsi dzīvespriecīgo Reičelu Bilsoni, kuru nevilcinoties mēs varam dēvēt par topošo stila ikonu. Kāds ir viņas pašas viedoklis par stilu? “Mode ir izklaide. Kāda nozīme tam, ko domā citi? Aizmirsti labās gaumes noteikumus!” Atšķir 38. lappusi un izlasi vēl citus viņas stila ieteikumus!

 

Maija Cosmo modes lapās tu varēsi baudīt galvu reibinošus ziedu rakstus, satriecošas toņu saspēles, uzzināt, kur nopirkt stilīgākās kedas un saulesbrilles, kā arī gūt tērpu idejas ideālai nedēļas nogalei. Tam papildus apgūsti viltīgus skaistumkopšanas trikus 59. lappusē, uzzini Evas Mendesas skaistuma noslēpumus, kā arī ieskaties Cosmo skaistuma špikerī, lai iegūtu trakulīgas pludmales cirtas. Tās būs kā radītas tavām pirmajām vasaras ballītēm!

Runājot par ballītēm, mēs jau sākām gatavoties vasaras skaļākajiem mūzikas notikumiem. Arī šogad Cosmo tu vari lasīt īpašo Toma Grēviņa reportāžu par karstākajiem festivāliem Latvijā un tuvākajās valstīs. Atšķir 82. lappusi un izplāno savu vasaru jau tagad!

Nav šaubu, ka maijs ir randiņu un mīlestības mēnesis. Tāpēc uzzini, kas ir visforšākā randiņa nodarbe un kāpēc ir tik seksīgi pilnībā izbaudīt ēdienu un ļauties savām vēlmēm. Kā zināms, bieži vien pēc randiņa mēdz sekot pavisam karsts turpinājums… Tāpēc atšķir 72. lappusi un uzzini, ko un kā īstajā brīdī iečukstēt mīļotajam vīrietim ausī, lai viņu uzbudinātu, vienlaicīgi neizklausoties muļķīgi.

Nav tā, ka maijā mēs rakstam par modi un izpriecām vien. 86. lappusē tu uzzināsi īsto stratēģiju, kā sasniegt karjeras virsotnes. Savukārt pāris lappuses tālāk mēs tev atklāsim slavenu latviešu un ārzemju sieviešu noslēpumus, kā viņas gūst iedvesmu. Kur Anna Rozīte, Aļona Bauska un Anna Butele gūst idejas skaistiem darbiem? To lasi 90. lappusē! Šomēnes mēs aptaujājām vairākas Cosmo lasītājas visā pasaulē, lai uzzinātu viņu naudas tērēšanas paradumus. Jāatzīst, rezultāti bija ļoti interesanti un pārsteidza arī mūs. Ja vēlies uzzināt, kā naudu tērē Londonas, Tartu, Ņujorkas, Dubaijas, Honkongas un citu valstu Cosmo meitenes, atšķir 96. lappusi!

Pludmales sezona tuvojas! Lai tai pienācīgi sagatavotos, Cosmo tu varēsi izlasīt vairākus lieliskus rakstus par veselīgu dzīvesveidu un fitnesu. Uzzini, kurā dienas laikā ir vislabāk apmeklēt treniņu, apgūsti vingrojumus tvirtākam dibenam, atklāj, kādi vitamīni tev ir nepieciešami, kā arī iegūsti pievilcīgu un tvirtu ādu. Ja sekosi Cosmo padomiem, tev būs viens no seksīgākajiem augumiem pludmalē!

 

Uz tikšanos saulainos parkos, dārza ballītēs, mājīgās kafejnīcu terasēs un tavā viesistabā uz dīvāna,

Tavs Cosmo.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.