6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Trīs vienkārši padomi, kā pavasarī „atdzīvināt” savu ādu

 
Foto: Pinterest

Tu beidzot esi apguvusi uzklāt perfekto kaķacs grimu, bet ziemas sezona dodas projām, un atnāk pavasaris? Protams, tu vari turpināt „valkāt” tumšu un izaicinošu grimu, bet kaut kas tajā pavasarī ir tāds… Līdz ko iestājas siltāks laiks, arī seju gribas padarīt „siltāku” un maigāku. Bet, tā vietā, lai pirktu jaunu kosmētiku, koncentrējies uz savas ādas atdzīvināšanu!

Laiks ādas pīlingam

Nav svarīgi, kurā pasaules malā tu dzīvo, bet tava āda noteikti kādu laiku jau nav sajutusi kārtīgu saules gaismu un siltumu. Tāpēc ir normāli, ka jūties bāla un pelēka. Tāpat šajā gada laikā āda jūtas nogurusi un apdullusi apkures sezonas dēļ.

Kas jādara? Sāc ar atmirušās sejas ādas likvidēšanu! Veic pīlingu vismaz reizi nedēļā, un tu manīsi atšķirību. Tava āda varēs sākt elpot!

Pievērs uzmanību mirdzumam

Kamēr ziemas grims ir par dramatiskumu un spēcīgi kontūrētiem vaigu kauliem, tikmēr pavasara grims ir par vieglumu un mirdzumu! Viss, kas tagad tevi nomāc (tumši kontūrzīmuļi un tumšas, matētas lūpukrāsas), ir jāiemaina pret vieglu un gaišu lūpu spīdumu vai zīmuli. Nevajag baidīties no neliela mirdzuma arī acu ēnās! Pavasarī „mazāk ir vairāk”. Tas attiecas arī uz sejas kontūrēšanu. Labāk izvēlies nelielu (tiešām nelielu)daudzumu vaigu sārtuma, un izpludini to tā, lai cauri spīdētu tava dabīgā āda.

Hailaiteris (izgaismojošs korektors) ir pamatnepieciešamība

„Svaigums” ir viens no atslēgvārdiem, kad runājam par pavasara grimu. Tāpēc, tā vietā, lai pamatīgi kontūrētu savu seju, koncentrējies uz vieglu izgaismošanu. Izgaismo savus vaigu kaulus, degunu un augšlūpas bedrīti. Mūsu galvenais mērķis ir atdzīvināt ādu, uzklāt gaumīgu grimu, bet, tai pat laikā, saglabāt dabisku un mirdzošu izskatu!

 

Avots: Eonline.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.