9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Perfekti uzklāts acu laineris: Pieci svarīgi un noderīgi padomi

 

The Revenge by Selçuk ÇINAR on 500px.com

Kad sievietes nonāk līdz acu lainera izmantošanai, daudzas no tā atsakās, sakot, ka neprot to uzklāt, ka nepiestāv… Bet ir arī otra sieviešu daļa- kas nezina, kad apstāties. Zemāk izlasi, no kādām kļūdām vajadzētu izvairīties:

Kļūda Nr.1: Spēcīga apakšējā acs plakstiņa akcentēšana

Tā ir nopietna kļūda, jo bieza, melna līnija acs apakšā pārāk akcentē zilos lokus zem acīm. Tas gan nenozīmē, ka no šī akcenta ir jāatsakās pavisam. Vienkārši melnās krāsas vietā izvēlies kaut ko gaišāku un neitrālāku. Cits variants – apakšējā plakstiņa iezīmēšanai izmanto acu ēnas.

Kļūda Nr.2: Izsmērējies laineris

Lietus vai sniegs, un pēc pāris stundām tavs perfekti uzklātais laineris izskatās izsmērējies, pabalējis, un kopējais grims izskatās nevīžīgs. Pats efektīvākais veids, kā pagarināt acu grima dzīvotspēju, ir ar nelielu acu ēnu vai viegla pūdera palīdzību.

Kļūda Nr.3: Nevīžīgas līnijas

Lai iemācītos uzzīmēt perfektas „kaķacis”, ir jāpaiet ilgam treniņu laikam. Ja tu esi nolēmusi sākt lietot acu laineri, sēdi mājās un trenējies. Nevajag mēģināt to uzkrāsot pirms svarīgiem pasākumiem vai iešanas uz darbu. Dažāda biezuma, garuma un formas līnijas izskatās vienkārši briesmīgi. Vienkāršākais risinājums – izvieto gan skropstu līniju punktiņus, un tad tos savieno.

Kļūda Nr.4: Laineris iekšējos acu kaktiņos

Nevajag uzklāt laineri iekšējos acu kaktiņos, jo tad tavas acis vizuāli izskatās mazākas, nogurušākās un pat var sākt asarot. Klājums ir jāsāk no ārējā acs kaktiņa, un tuvojoties iekšējam pakāpeniski „jāizzūd”. Labāk iekšējos acu kaktiņos uzklāj acu ēnas ar perlamutru. Tās tavu skatienu padarīs „atvērtāku” un izteiksmīgāku.

Kļūda Nr.5: Skropstu tuša pirms lainera

Vienmēr tušu uzklāj kā pēdējo. Laineri uzklāt būs daudz vieglāk, ja to darīsi, kad skropstas vēl ir „tīras”. Pie tam, kad laineris ir jau uzklāts, ir vieglāk novērtēt, cik daudz skropstu tušas tev vajadzēs. Nevajag domāt, ka, jo vairāk tušas uzklāsi, jo labāks būs rezultāts. Tieši otrādi, uzklājot par daudz, tu tiksi pie „zirnekļu kājiņām”.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.