2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Lūk, ko ir jāatceras katrai sievietei (nevajag pateikties, vienkārši izlasi)

 

Комарово by Marat Safin on 500px.com

Lūk, ikdienišķs atgādinājums katrai sievietei: Tu esi lieliska. Un tev ir ar sevi jālepojas.

Nav svarīgi, ko runā visa pasaule. Nav svarīgi, cik reižu tu esi „aplauzusies”, cik daudz neveiksmīgu attiecību tev ir bijis, cik daudz reižu tu neesi pildījusi solījumus vai vēl kaut ko. Tava pagātne nav svarīga. Tāpat kā nav svarīgi tas, kāda tu biji. Svarīgi ir tas, kāda tu esi tagad.

Un tev ir kaut kas jāzina: ar to arī pietiek.

Būs cilvēki, kas mēģinās tevi mainīt, pazemot, pārmest savas problēmas uz taviem pleciem, piespiest tevi risināt viņu problēmas un vēl, un vēl…

Būs cilvēki, sievietes un vīrieši, kas mēģinās likt tev noticēt, ka problēma ir tevī. Viņi mēģinās „skalot tev smadzenes”, mēģinās piespiest skatīties spogulī un ienīst savu atspulgu.

Bet tev ir vienkārši jāsmaida un jāmīl. Jāturpina smaidīt un mīlēt, neļaujot apkārtējiem salauzt tavu sirdi. Jāturpina būt lieliskai sievietei (un tikai tāda tu vari būt), sievietei, kura dzīvo godīgu dzīvi, kura ir stipra, cienīga, pārliecināta un laipna.

Tu esi lieliska sieviete. Un tev ir jāstāv ar augstu paceltu galvu.

Turi galvu augstāk, kad zini, ka rīkojies pareizi. Skaties uz priekšu, uz savu mērķi, kad cilvēki mēģina tevi vilkt atpakaļ. Saglabā pašcieņu arī tad, kad viss gāžas tev pār galvu, un nebaidies spert nākamo soli.

Tevis ir vairāk nekā nepieciešams vīrietim, kurš tevi reiz iemīlēs. Un, ja viņš neizturas pret tevi tā, kā vajadzētu, atlaid viņu. Tevis ir vairāk nekā nepieciešams ģimenei, kurā augi vai ģimenei, kuru veido un audzini tu. Un, ja viņi nespēj to saskatīt, tu nedrīksti ļaut viņiem tevi salauzt.

Tevis ir vairāk nekā nepieciešams draugiem, kuri tevi nemīl tik ļoti kā vajadzētu. Vairāk nekā nepieciešams cilvēkiem, ar kuriem ikdienā satiecies; problēmām, kuras jārisina. Tevis ir vairāk nekā nepieciešams, lai tiktu pāri visām grūtībām un kļūtu stiprāka.

Tā kā, kad tu pārdzīvo vai kāds liek tev justies sliktākai, nekā tu esi, atceries, ka tu esi stipra, drosmīga un pašpārliecināta. Un tevis ir vairāk, nekā citi būtu pelnījuši. Nekad to neaizmirsti.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.