3.1 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Matrix Total Results kopšanas sistēma palīdzēs tev atrisināt visas matu problēmas

 

Moisture – sērija sausiem matiem, kas pilnvērtīgi mitrina matus slāni pa slānim. Rezultāts ir mitrināti, mirdzoši mati, kas ir patīkami pieskārienam. Zvaigžņu produkts*: 2-fāžu izsmidzināms kopšanas līdzeklis Moisture Cure ar zemu pH līmeni aizver matu kutikulu, un, sajaucoties divām produkta fāzēm, mitrina, atšķetina un piešķir spīdumu.

tr_moisture_cure_treatment_splash_414 

Stilista padoms: lai izvairītos no garu matu savelšanās mazgājot tos ar šampūnu, uzsmidzini Moisture Cure visā matu garumā pāris minūtes pirms mazgāšanas un iemasē to matos ar rokām.

moisture_model_430_01

Amplify – sērija smalkiem, plāniem matiem maksimāla apjoma iegūšanai. Nodrošina kuplumu 24 stundas, nepadarot tos smagus un nesaķepinot matus. Zvaigžņu produkts*: izsmidzināms līdzeklis matu pacelšanai piesakņu zonā Wonder Boost , kas piešķir ilgnoturīgu apjomu.

tr_amplify_root_lifter_512

Stilista padoms: lai panāktu spēcīgāku fiksāciju, pirms Wonder Boost lietošanas izžāvē matus līdz tie ir 70% sausi.

amplify_model_430

Color Care – sērija krāsotiem matiem, kas palīdz saglabāt matu toni pat pēc 45 mazgāšanas reizēm. Mati kļūst piesātināti, mirdzoši un aizsargāti pret apkārtējas vides nelabvēlīgo iedarbību. Sērijā ietilpst arī violets šampūns blondiem matiem, kas novērš nevēlamās dzeltenās nokrāsas. Zvaigžņu produkts*: izsmidzināms losjons Miracle Treat 12, kas uzlabo matu stāvokli 12 veidos.

tr_color_lotion_spray_512

Stilista padoms: izsmidzini Miracle Treat 12 plaukstā un izsmērē pa rokām, uzklāj uz sausiem matiem, lai iegūtu papildus kondicionējošu iedarbību un spīdumu.

color_model_430

Sleek – sērija pūkainu, nepaklausīgu matu nogludināšanai. Nodrošina matu gludumu un spīdumu 24 stundas, tai pašā laikā nepadarot tos smagus. Zvaigžņu produkts*: kopjošā eļļa Silk Wonder, kas nogludina, mīkstina un piešķir spīdumu.

tr_sleek_smoothing_oil_512

Stilista padoms: lai saīsinātu matu žāvēšanas laiku, ieklāj Silk Wonder tīros, mitros matos un veido matus kā parasti.

sleek_model_428

Curl – sērija cirtainu matu kopšanai. Padara cirtas kontolējamas, novērš pūkošanos, bet nepadara matus cietus. Zvaigžņu produkts*: ļoti vieglas tekstūras matu želeja Super Definer efektīvi novērš matu pūkošanos un definē cirtas.

tr_curl_definer_gel_512 

Stilista padoms: Lietojot Super Definer želeju matu veidošanai ar difuzoru, atkārtoti ieklāj matos nelielu želejas daudzumus pēc matu žāvēšanas kā nobeiguma akcentu.

curl_model_430

Produktu cenas: 5.90 – 8.50 Ls. Matrix produkti ir nopērkami tikai profesionālajos frizieru veikalos un skaistumkopšanas salonos.

Ja nepieciešams intensīvi atjaunot matus pēc vasaras piedzīvojumiem, piedāvājam tev iegriezties vienā no Matrix saloniem, kur ir pieejams 5 minūšu intensīvs matu atjaunošanas serviss par pieejamu cenu. Šajā procedūrā tiek pielietota jaunā Total Treat intensīvā matu maska, kuras sastāvā ir matu mitrinošais glicerīns, eļļa un kviešu proteīns. Maska baro matus, atjauno to struktūru un piešķir intensīvu spīdumu, tai pašā laikā nepadarot tos smagus. Piemērota visiem matu tipiem. Servisa cena salonos: tikai 3 lati.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.