8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ieskaties spogulī un redzi vien sausus matus, kas zaudējuši spodrumu?

 

Šķēres nav risinājums!
Vienmēr pastāv iespēja ķerties klāt šķērēm. Vai to nenāksies nožēlot? Ziemā mati nesaņem saules staru enerģiju un tiem nepieciešama īpaša kopšana. Matiem vajadzīga papildu aizsardzība cīņai ar aukstumu, temperatūras maiņām, cepuru vilkšanu un žāvēšanu ar fēnu. Savukārt jums nepieciešamas zināšanas, kas ļaus parūpēties par matiem arī ziemā!

Izteiksmīgas krāsas – izteiksmīgām emocijām!
Lai ziemā piešķirtu matiem vairāk mirdzuma un košuma, lietojiet Garnier matu krāsas Color Naturals. Color Naturals ir īpaši izstrādātas, lai krāsošanas laikā barotu matus. Tās ir bagātinātas ar barojošām eļļām – avokado, olīvu un šī. Saglabājot matu šķiedrās tām nepieciešamo mitrumu, Color Naturals piešķirs arī spilgtu un mirdzošu krāsu. Izteiksmīgas krāsas ir tieši tas, kas nepieciešams, lai ziemas pelēcībā atmodinātu izteiksmīgas emocijas!
color_nat_433
Lai krāsoti mati saglabātu savu mirdzumu un krāsa saglabātos tik izteiksmīga, kāda tā bijusi no sākuma, vajadzīgs pareizais matu kopšanas līdzeklis. Garnier Fructis Color Resist līdzekļu īpašais sastāvs aizsargās un baros jūsu matus ar asaī ogu*, un vīnogu kauliņu* dabiskajām sastāvdaļām.
Ja ziema jau paspējusi sabojāt jūsu matus,lietojiet Garnier Fructis Nutri Repair produktus. Garnier Fructis Nutri Repair līdzekļi ir bagātināti ar avokado, olīvu un šī eļļām, kas palīdzēs atjaunot matu kādreizējo dzīvīgumu, padarot tos jūtami veselīgākus. Ziemas radīto bojājumu novēršanai īpaši ieteicams vismaz reizi nedēļā lietot dziļi barojošo masku, ko ieklāj matos uz vairākām minūtēm.
*ekstraktiem. 

color_res_nutri_rep_521Seko Garnier jaunumiem Facebook profilā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.