5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Veselīgs un mirdzošs ādas tonis

 

 

Tieši vasara ir īstais laiks, lai parādītu, cik mirdzoša un skaista ir tava āda. Tagad ādu iespējams kopt, izmantojot Latvijā ražotu un dabīgu produktu – Ziedputekšņu ķermeņa losjonu. Losjons ražots no 100% dabīgām sastāvdaļām un tas nesatur ķīmiskus konservantus. Tā sastāvā ietilpst Baltijas augu ekstrakti, kā arī dabīgs vizlas iezis, kas izgaismo ādu, nenodarot tai kaitējumu.

Ziedputekšņu losjons ādai piešķir pievilcīgi un veselīgi mirdzošu toni un to var lietot gan īpašiem svētku brīžiem, gan arī mirdzošākai ikdienai. Vizlas putekļiem piemīt elegants zeltains starojums, kas lieliski izceļ iedegumu un uzlabo esošo ādas krāsu.

Losjona sastāvā ir arī mežrozīšu ekstrakts, kas darbojas kā papildus aizsardzība pret ādas novecošanos, jo satur antioksidantus un vitamīnus, īpaši C vitamīnu, kas pasargā ādu no brīvajiem radikāļiem.

Ziedputekšņu losjona sastāvā ietilpst:

Mežrozīte – piemīt antiseptiskas un ādu savelkošas īpašības. Satur antioksidantus un vitamīnus, īpaši daudz C vitamīnu, kas pasargā ādu no brīvajiem radikāļiem, palēninot novecošanās procesus.

Kumelīte – Mīkstina un attīra ādu. Piemīt pretiekaisuma, pretalerģiska un nomierinoša iedarbība. Piemīt šūnas atjaunojošas īpašības.

Kliņģerīte – Piemīt antiseptiska iedarbība, ārstē dažādas ādas problēmas. Kliņģerīte ir dabīgs ultravioleto staru filtrs, iznīcina brīvos radikāļus.

Ceļmallapa – Atjauno bojātās ādas šūnas, veido aizsargājošu un mitrinošu kārtiņu. Palīdz izvadīt lieko šķidrumu no audiem.

Aļģe – Stimulē enzīmus, kas sašķeļ tauku šūnas, samazina celulīta izpausmes; uzlabo vispārējo vielmaiņu un liekā šķidruma izvadīšanu no organisma. Veido uz ādas aizsargājošu un mitrinošu kārtiņu un uzlabo ādas elastību.

Ziedputekšņu losjonu iespējams nopirkt t/c "Stockmann", kā arī citās tirdzniecības vietās visā Latvijā. Vairāk informācijas par šo produktu vari atrast http://www.madara-cosmetics.lv/.

madara_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLaiks domāt par modi pludmalē
Nākamais rakstsPārdomas par politiku