4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Laiks domāt par modi pludmalē

 

Tieši tur tūlīt sāksies pludmales trakums, kas liks peldkostīmiem cīnīties par čempionu titulu.

Lai tiktu galā ar šo uzdevumu, "Reserved" ir sagatavojis dažādus pludmales tērpus. Šosezon modē ir spilgtas, košas un viendabīgas krāsas. Šīs tendences, kas nākušas tieši no vislieliskākajām modes skatēm, dominē arī peldkostīmu dizainā. Raksturīgas ir ne tikai spilgti sarkanas, oranžas un dzeltenas krāsas, bet arī bagātīgi rakstaini audumi. "Reserved" dizaineru radošā pieeja apmierinās pat visprasīgāko klientu vēlmes. Robaino rūtiņu raksti, svītras, rūtis, punktiņi un dzīvnieku motīvi ir tikai daļa no milzīgā apdruku klāsta, kas raksturīgs ne tikai peldkostīmiem. Apdrukas grezno pludmales lakatus, šalles un somas, kā arī sandales un teniskurpes. Lai šosezon sauļotos, ir nepieciešams pilns komplekts vai vismaz soma, kas pieskaņota peldkostīma krāsai, un, protams, arī cepure. Sagatavojot jaunās kolekcijas, "Reserved" radījis perfektus piegriezumus visu veidu figūrām un ņēmis vērā sievietes ķermeņa īpatnības.

Sievietēm, kas lepojas ar izcilu figūru, "Reserved" piedāvā niecīgu bikini, ko satur tievas aukliņas. Mazāk ideāla ķermeņa īpašniecēm ir izstrādāti peldkostīmi, kas lieliski noslēpj figūras nepilnības un izceļ tās skaistumu.

Ir skaidri redzams, ka, radot jauno pludmales tērpu kolekciju sievietēm, "Reserved" ir paturējis prātā vīriešu auditoriju, kuru acis ar vislielāko sajūsmu šogad sekos sieviešu dzimuma pārstāvēm pludmalē.

08_400

03_200 

06_200

04_200 

reserved_lpgo_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsCacu galvaspilsētā
Nākamais rakstsVeselīgs un mirdzošs ādas tonis