1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Aļģu attīrošā terapija

 

Aļģes ir bioloģiski aktīvas dzīvinošas substances, kas spēj izvadīt toksīnus no ādas dziļākajiem slāņiem, vienlaikus būdams vērtīgs vitamīnu, minerālu un mikroelementu avots. Pat ja ļoti censtos, mēs nespētu ēst nevainojamu pārtiku, un nav mūsu spēkos izvairīties no apkārtējās vides piesārņojuma, kas organismā nonāk elpojot un caur ādu. Organisms patērē milzu enerģiju, cenšoties atbrīvoties no toksīniem, tāpēc tik bieži jūtamies noguruši bez redzama iemesla. Šī terapija ir būtiska, arī atbrīvojoties no liekā svara, jo līdzsvarojot vielmaiņu, uzlabo organisma spējas sadedzināt kalorijas.

Taka Spa piedāvā Elemis attīrošo aļģu terapijas kursu: 

* ietīšanas procedūra Elemis aromātiskā okeāna veldze 2 reizes nedēļā vienu mēnesi. Pērkot 7 procedūru kursu, astotā ir dāvanā no Taka Spa.

* jūras zāļu, sāls un ēterisko eļļu vannas mājās 2 vakarus nedēļā vienu mēnesi.

* triju veidu aļģu kapsulas, kas tīra un stimulē zarnu traktu – iekšķīgi lietojamas trīs mēnešus.

* Kursa laikā ieteicams daudz dzert ūdeni – 2 -3 litrus dienā, lai organismam vieglāk izvadīt nevēlamās vielas. Vislabākos un ātrākos rezultātus gūst, šajā laikā ēdot svaigus, minimāli pārstrādātus un sāli maz saturošus produktus, un veicot mierīgus fiziskos vingrojumus. Kursa ietvaros – jogas un pilates grupu nodarbības daļēji bez maksas.  

Attīrīšanās kurss tev sniegs enerģiju un izturību, kā arī veselīgu un ziedošu izskatu!

amsimg1_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIemīlējusies!
Nākamais rakstsPar ko es mīlu šoferus