2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Mary Kay produkti tavam skaistumam

 

Tas ir katras sievietes ādas skaistuma noslēpums, tādēļ tiek piedāvāta kosmētika, kas balstīta uz ūdens bāzes un kuras sastāvā ir augstākās klases dabīgās sastāvdaļas. Tāpat produkcijas klāstā ir atrodama SPA līnija ķermenim, dekoratīvā kosmētika, kas balstīta uz bišu vasku (acu tušas un lūpu krāsas) dabiskās eļļas saturošas smaržas un, protams, arī līnija vīriešiem.

compact_200

compact1_400

Vasaras sezonai Mary Kay savām klientēm piedāvā trīs jaunumus, bez kuriem Mary Kay sievietes dzīve būtu neiedomājama. Lai bez bēdām varētu doties uz pludmali un nekautrēties no sava ķermeņa, papildus aktīvai fiziskai slodzei un veselīgam uzturam ķermeņa ādai pēc ziemas palīdzes atgūties Cellu-Shape līnija. Tā sastāv no ādu stiprinošā dienas losjona, kas palīdz atdzīvināt, atsvaidzināt ādu, stiprināt to, novērst striju rašanos, kā arī no ķermeņa siluetu koriģējošās nakts želejas, kas aktīvi palīdzēs cīnieties ar celulītu nakts laikā. Pludmales sezonai būs ļoti noderīgs iedeguma krēms ar SPF 30, kas radīs vienmērīgu iedegumu saglabājot ādu jaunu un veselu, pēc sauļošanās krēms ar atvēsinošu un ādu nomierinošu efektu un lūpu aizsargbalzāms ar SPF 15.

sun_care_250

Tāpat pieejams krēms ar iedeguma efektu sievietēm, kuras atvaļinājumu baudīs mazliet vēlāk, bet arī vēlas iegūt skaistu iedegumu. Lai izceltu savu skaisto iedegumu Mary Kay savām mainīgajām sievietēm piedāvā jaunu minerālo dekoratīvās kosmētikas sēriju, kas pieejama jauna dizaina kārbiņā – ērti komplektējamā un viegli lietojamā. Jebkurā laikā un vietā sievietei tagad ir iespēja izskatīties sakoptai, lieliskai un tajā pat laikā būt brīvai, baudīt vasaras maģisko burvību.

davana_400

Kompānija gadu no gada ir saglabājusi savu tradīciju – individuāla pieeja klientam! Katrs klients ir laipni gaidīts bezmaksas nodarbībā, kuras laikā visu pieejamo produkciju var izmēģināt un, protams, saņemt sertificēta un apmācīta konsultanta profesionālo konsultāciju par to, kas tieši klienta ādas īpatnībām un kopšanai būtu nepieciešams.

pamats_copy.jpeg_304

Piedalies konkursā un laimē pārsteiguma balvas no Mary Kay!

Ieva Immertreija,

Mary Kay bezmaksas nodarbību vadītāja

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsRosīgi nolīgot
Nākamais rakstsEsi moderna ar Juicy Tubes