2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Esi moderna ar Juicy Tubes

 

Šai kolekcijai mākslinieks ir izlēmis piešķirt starptautisku garšu. Tās rezultāts – astoņi izteikti mirdzoši, patiešām garšīgi toņi, kas radīti iedvesmojoties no pasaules lielākajām pilsētām.

spiidumi_400

Juicy Tubes pasaules turnejas kolekcijai Kristofers Keins ir smēlies iedvesmu četrās pasaules lielpilsētās – Ņujorkā, Tokijā, Parīzē un Rio. Katrai no tām viņš ir radījis divus burvīgus toņus, divas izteiksmīgas garšas un divus iztēli rosinošus nosaukumus – Kanēļa Soho Ņujorkai, Mulenrūžas Parīzei, Ābolu Shibuya Tokijai un Banānu Ipanema Rio.  Šo pilsētu dzīves temps un noskaņa iedvesmoja mākslinieku radīt četrus modernus siluetus, ar ko rotāt šīs katra kolekcionāra iekārojamās tūbiņas.

tubes_394

Ejot līdzi laikam, Juicy Tubes turpina savu veiksmes stāstu. Pirmo reizi tirdzniecībā palaists 2001. gadā, šis kulta produkts un pirmais lūpu spīdums tūbiņā vēl joprojām ir neapstrīdams sieviešu favorīts. Katru minūti pasaulē tiek pārdoti 27 Juicy Tube lūpu spīdumi! To veiksmes noslēpums – spēja atkal un atkal parādīties jaunās kāsu gammās un augļu garšās. 

Klikšķini šeit un piedalies Cosmo Juicy Tubes konkursā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.