2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Stiprini veselību, dzerot tēju!

 

Lipton radījis jaunu kolekciju ar augstas kvalitātes tēju īpašos piramīdas formas maisiņos, kas izceļ tējas izsmalcināto aromātu un nevainojamo garšu. Jaunā tēju kolekcija sastāv no trīs dažādu tēju veidiem: ekskluzīvā tēja, augļu tējas un zāļu tējas. Tās visas iepakotas īpašos piramīdas formas tējas maisiņos, turklāt ekskluzīvās tējas maisiņi veidoti no zīdaina materiāla, kas piešķir tiem īpašu eleganci. Īpašā tējas maisiņu forma nodrošina labāku sastāvdaļu cirkulāciju, lai tējas krūmu garās lapiņas, augu maisījumi, augļu gabaliņi un aromātiskas garšvielas labāk ievilktos. Jau pēc divdesmit sekundēm tu sajutīsi lielisku garšu un aromātu.

Lipton ekskluzīvās tējas gatavotas no īpašu tējas krūmu garajām lapām, kas līdz šim tējas paciņās bija tikai nelielos daudzumos. Šajā kolekcijā ietilpst atsvaidzinoša Baltā Tēja, kam piemīt sevišķi reta garša, Zaļā tēja Sencha, ko Indonēzijas tējas plantācijās ievāc ar rokām, Zelta tēja no Āzijas un Earl Gray tēja ar raksturīgi dūmakaino garšu un bagātīgu aromātu. Jauno augļu tēju sastāvā ir garlapu melnā tēja ar lieliem augļu un ogu gabaliņiem. Šajā tēju kolekcijā ietilpst atsvaidzinoša Citronu tēja, Tumšo meža ogu tēja ar kaltētām mellenēm, kazenēm un upenēm, Meža ogu tēja ar avenēm, kazenēm un zemenēm un Tropu augļu tēja ar ananāsu un greipfrūtu miziņām.

Tējas lietošana uzturā ir lielisks veids, kā nodrošināt vajadzīgo šķidruma daudzumu organismā, turklāt tā nesatur kalorijas un ir lielisks līdzeklis cīņā ar lieko svaru. Ir ieteicams izdzert vismaz trīs tasītes tējas dienā, lai uzturētu sirdi labā formā.

lemon_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.