3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Augu spēks un iedarbība

 

Kā norāda eksperti – kosmētiķi un aromātu speciālisti, izvēloties dabiskus ķermeņa kopšanas līdzekļus, mēs veicinām savas ādas starojumu un veselīgu izskatu. Piemēram, ja produktā ir dabiski iegūts un saglabāts E vitamīns, tad tas paaugstina ādas elastību, aizsargā no saules kaitīgajiem stariem, mazina ādas novecošanās procesu. Līdz ar to, āda tiek ne vien tiek mitrināta, bet arī apgādāta ar būtiskām vielām, kas veicina ādas skaistumu. Savukārt, dažādas eļļas, piemēram, sojas un saldo mandeļu, ir ar mīkstinošu un nomierinošu iedarbību. Turklāt tās aizsargā ādu no mitruma zuduma, veicina arī ādas barjerfunkciju attīstīšanos un aktivizē lipīdu maiņu.

Tāpat terapeiti skaidro, ka vēl viens būtisks aspekts kā rūpēties par savu ādu ir darīt to ar prieku un gandarījumu. Prieku var vairot mākslīgi un iegādājoties produktus, kas nes prieku un burvības auru.

abolskanelis_2_400

Stenders meistaru jaunākais brīnums – četru veidu dabiski ķermeņa losjoni, kuri bagātināti ar augu eļļām, kas ādu mīkstina un piešķir tai samtainumu.

Apburoša, skaista un mirdzoši jauna. Viņa sākas zemes dzīvēs un sapņo par jūru… ļauj Stenders meloņu losjonam dalīties ar Tevi savos noslēpumos. Losjona sastāvā ir alvejas augu ekstrakts, kas mitrina un tonizē ādu, piešķirot kalnu avotu spirgtumu.

melone_2_400

Stenders radījis arī vīnogu ķermeņa losjonu ar valdzinošu maigumu un iekšēju starojumu. Bagātināts ar  vīnogu kauliņu eļļu, kas mitrina un pabaro ādu. Īsts mākslas darbs!

vinoga_2_400

Bet, kur gaisma satiek acis, kur vējš buru glāsta. Ļauj sev ticēt, ka vari būt tur – pašā viducī. Kanēļa skūpsts uz ābola lūpām.  Svaigi barojošais ābolu un kanēļa losjons atklās Tev Stenders kaislīgākos noslēpumus.

Sārts aprikozes saulriets Tavas ādas padebešos, un Tu esi apburta no pieskāriena, maigāka par smalkāko zīdu. Ietin sevi Stenders aprikozes losjonā tik liegi kā vasaras rītausmas vējā.

aprikoze_2_400

Visus losjonus ir ieteicams lietot pēc Stenders skrubja lietošanas, tādējādi nodrošinot augstāko iespējo efektivitāti. Losjons vieglām, masējošām kustībām ir jāuzklāj uz tīras ādas.  

Ienāc Stenders pasaulē un izjūti dabas pieskārienu!

www.stenders.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMoskito veikalos sākusies rudens akcija!
Nākamais rakstsUzticīgā