7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kā rūpēties par savu ādu? Vienkārši!

 

normaderm_vichy_200_01

Sveicināti! Esmu divu bērnu māmiņa dekrēta atvaļinājumā, gribētu uzzināt, kā ātri atmodināt pelēku, nogurušu seju (iznāk maz gulēt)?

Es ieteiktu RoC RETIN-OX ar tīru un aktīvu A vitamīnu, kas efektīvi izlīdzina un piepilda grumbas no iekšpuses, kā arī maigi noloba atmirušās ādas šūnas. Sejas āda atgūs mirdzumu un svaigumu. Pieejams dienas krēms gan sausai, gan normālai un kombinētai ādai, nakts krēms un krēms ādai ap acīm. Ieteicams kursu veidā divas reizes gadā. Pārējā laikā vari lietot mitrinošos līdzekļus HYDRA+ BIO ACTIVE.  Vai arī no Vichy ieteiktu normālai kombinētai ādai lietot Vichy Oligo 25 mitrinošu krēmu nogurušas sejas ādas kopšanai vai Vichy Oligo 25 mitrinošu krēmu sausas un jutīgas nogurušas sejas ādas kopšanai. Vichy Oligo 25 anti-fatigue cooling effect eyes stick ir līdzeklis ādai ap acīm ar atvēsinošu efektu, tas novērsīs maisiņus un tumšos lokus ap acīm.Vichy Oligo 25 foaming cleansing facewash ir attīrošas krēmveida putas nogurušai sejas ādai.

Man ir tikai 18, bet ap acīm, it īpaši, kad smaidu, redzamas smalkas grumbiņas (mata biezumā). Vai tas ir normāli? No kā tās rodas, un kā tās novērst? Man ir sausa āda.

Pamēģiniet lietot Vichy Aqualia Thermal Eyes – mitrinošu, nomierinošu želeju ādai ap acīm. Želeja mazinās maisiņus un tumšos lokus ap acīm, izlīdzinās dehidratācijas grumbiņas.

Man ir taukaina tipa sejas āda, ar izteiktām pumpām uz pieres un mutes rajonā, bet tā ir dehidrēta (bez ūdens), līdz ar to izskatās kā sausa, vietām lobās, bet tajā pašā laikā ir diezgan taukaina. Esmu tik daudz ko izmēģinājusi, bet nekas tā īsti nav līdzējis. Taču gan aptiekās, gan veikalos, cik esmu meklējusi, ir tikai atsevišķi mitrinoši krēmi sausai un kopjošie taukainai/problemātiskai ādai.

Ieteiktu RoC PURIF-AC taukainai, problemātiskai sejas ādai. Tā sastāvā ir aktīvās vielas, kas mazina pastiprinātu sejas ādas taukošanos, un tam ir pretiekaisuma un antibakteriāla iedarbība. Mitrinošās vielas mitrina sejas ādu un mazina lobīšanos. No Vichy ieteiktu lietot Vichy Aqualia Thermal Mat – mitrinošu, nomierinošu krēmveida želeju kombinētai ādai ar matējošu efektu.

Sveiki! Vēlējos pajautāt, kādu pretgrumbu krēmu man labāk sākt lietot pret pirmajām krunciņām ap degunu un muti un vai šis krēms jālieto katru dienu virs mitrinošā sejas krēma? Vai pēc mitrinošā krēma uzlikšanas var lietot tonējošo fluīdu?

No Vichy ieteiktu lietot Vichy Myokine – intensive anti wrinkle deramo decontracting care krēmu pret mīmikas grumbām. Šis krēms ir jālieto viens pats, un nav nepieciešams papildus lietot vēl kādu mitrinošo sejas krēmu. Pēc mitrinošā krēma var lietot tonējošo fluīdu. No RoC ieteicams lietot HYDRA+ BIO ACTIVE mitrinošos līdzekļus. Tie uzlabo ādas dabisko spēju saistīt un saglabāt ūdeni, kā arī jūtami paaugstina mitruma līmeni ādā, tā kļūst tvirtāka un maigāka. Šie līdzekļi izlīdzina dehidratācijas grumbiņas ap degunu un muti. SPF 15 aizkavē sejas ādu no saules staru izraisītās novecošanās – fotonovecošanās. Piedāvājumā ir krēms kombinētai, normālai un sausai sejas ādai.

Protams, pēc mitrinošā krēma var lietot tonālo krēmu.

aqualia_thermal_200

Labdien! Pēc mazuļa piedzimšanas jau pagājuši 10 mēneši, mana sejas āda nepaliek gluži krunkaina, bet uz tās ir smalkas grumbiņas, tā ir tāda kā nelīdzena. Nav tā, ka seju nekoptu. Domāju, ka tas varētu būt no ēdiena, pamēģināju dažādas diētas, bet nekā. Mēģinu dažādu firmu krēmus un esmu apjukusi un nesaprašanā, pie kā ķerties. Pirms grūtniecības ar seju nekādas problēmas nav bijušas un lietoju arī dažādu firmu kosmētiku! No kosmetologa nedaudz baidos, jo pirms kāda laika man sāpīgi saspaidīja seju un izskatījos pēc monstra. Tā kā man vairs nav tik daudz laika sev, varbūt varētu ieteikt kādus līdzekļus man lietot? Mana sejas āda ir jaukta tipa. Paldies par atbildi!

No Vichy ieteiktu lietot Vichy Aqualia Thermal Mat – mitrinošu, nomierinošu krēmveida želeju kombinētai ādai ar matējošu efektu vai arī Vichy Myokine – intensive anti wrinkle deramo decontracting care – krēmu pret mīmikas grumbām. No RoC ieteiktu attīrošo želeju sejas ādas mazgāšanai ar ūdeni, pēc tam ādu notīrīt ar losjonu normālai, kombinētai ādai. No kopjošajiem līdzekļiem HYDRA+ BIO ACTIVE mitrinošos līdzekļus. Tie uzlabo ādas dabisko spēju saistīt un saglabāt ūdeni, jūtami paaugstina mitruma līmeni ādā, tā kļūst tvirtāka un maigāka. SPF 15 aizkavē sejas ādu no saules staru izraisītās novecošanās – fotonovecošanās. Piedāvājumā ir krēms kombinētai – jaukta tipa sejas ādai.

Labdien, Anita, arī es priecājos uzdot savu jautājumu. Ceru, ka kopīgi radīsim risinājumu. Pirms kāda laika tiku pie dāvanu kartes un steidzu to izmantot. Lai cik dīvaini arī nebūtu, tā kā masāžas man nepatīk, tad no kataloga piedāvājuma izvēlējos arompīlingu. 3 dienas es izskatījos tik jauna un pat nepilngadīga, bet pēc pāris dienām atkal poras uz deguna skatījās uz mani spogulī… Vai man tiešām jāiziet viss kurss vai arī vienkārši jāizvēlas citi līdzekļi deguna poru sašaurināšanai, jo ko es iesākšu 50 gados? Botulīna injekcijām sekos noteikti vēl kāda injekcija, varbūt vēl liks kam kost sejā… Bet es taču arī 50 gados gribu būt skaista. Galu galā labāk nomirt skaistam nekā krunkainam un briesmīgam… Ko ieteiksiet, lai nebūtu ik nedēļu jāsteidz uz arompīlingu sašaurināt poras?
Īsti nav skaidrs, kāds ir ādas tips? Ja ir paplašinātas poras, no RoC ieteiktu attīrošo želeju normālai, kombinētai sejas ādai mazgāšanai ar ūdeni un losjonu normālai, kombinētai sejas ādai, kas attīra un savelk poras. Ja āda ir taukaina, varētu lietot PURIF-AC attīrošo želeju un losjonu, kas attīra un sašaurina poras. Varētu lietot HYDRA+ BIO ACTIVE mitrinošos līdzekļus. Tie uzlabo ādas dabisko spēju saistīt un saglabāt ūdeni, jūtami paaugstina mitruma līmeni ādā, tā kļūst tvirtāka un maigāka. SPF 15 aizkavē sejas ādu no saules staru izraisītās novecošanās – fotonovecošanās. Piedāvājumā ir krēms kombinētai – jaukta tipa sejas ādai. No Vichy ieteiktu lietot Normaderm sejas kopšanas līdzekļus taukainas, problemātiskas ādas kopšanai, arī Aqualia Thermal Mat – mitrinošu, nomierinošu krēmveida želeju kombinētai ādai ar matējošu efektu.

Sveiki! Man ir sarkani vaigi un deguns, kā no šīs krāsas atbrīvoties? Vai tam ir vajadzīgi speciāli krēmi?
Paplašinātus asinsvadus var ārstēt ar lāzerprocedūrām. Apmierinoša efekta sasniegšanai ir nepieciešamas 3 līdz 4 lāzerprocedūras ar viena mēneša intervālu, bet ļoti svarīga ir arī pareizu sejas kopšanas līdzekļu izvēle. Varu ieteikt RoC CALMANCE līdzekļus, kas nomierina jutīgu, apsārtušu ādu. Piedāvājumā CALMANCE TM Fluide Nettoyant Apaisant  nomierinošs attīrošs līdzeklis ļoti jutīgai sejas ādai un CALMANCE TM Soin Réparateur Intolérance nomierinošs un atjaunojošs krēms ļoti jutīgai ādai. Mazina apsārtumu un iekaisumu. Dabiskās, nomierinošās vielas mazina ādas apsārtumu un iekaisumu, kā arī viegli maskē ādas apsārtumu. Klīniski pierādīti rezultāti: ādas apsārtums un iekaisums mazinās, āda ir mitrināta, nomierināta un atjaunota.

roc_purif_ac_200

Ko darīt, lai āda būtu tīra un matēta visas dienas garumā, neizmantojot dekoratīvo kosmētiku?

Sejas āda ir jākopj. No rīta un vakarā ieteicams attīrīt sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas un ikdienas netīrumiem. Es ieteiktu RoC attīrošo želeju sejas ādas mazgāšanai ar ūdeni normālai, kombinētai sejas ādai. Pēc tam ādu notīrīt ar losjonu normālai, kombinētai sejas ādai. No rīta uzklāj HYDRA+ BIO ACTIVE mitrinošo krēmu kombinētai sejas ādai, tas jūtami paaugstina mitruma līmeni un nodrošina matētu sejas ādas efektu visas dienas garumā. No zīmola Vichy ieteiktu lietot Normaderm sejas kopšanas līdzekļus taukainas, problemātiskas ādas kopšanai vai Vichy Aqualia Thermal Mat mitrinošu, nomierinošu krēmveida želeju kombinētai ādai ar matējošu efektu.

Sveiki. Man ir jautājums par sejas ādas kopšanu. Lietoju tonālo krēmu un pūderi. Mana sejas ada ir ļoti, ļoti sausa. Pirms tonālā lieku mitrinošus krēmus, maskas, bet nekā. Nāk viss nost kopā ar ādu. Esmu mēģinājusi visādus tonālos, bet arī nekā. Var likt visu ko, bet vienalga āda ir sausa. Kā var ar to cīnīties?

Ja pēc mazgāšanas ar ūdeni rodas velkoša sajūta un vēlme tūdaļ uzklāt krēmu, āda ir sausa (tai trūkst barības vielu) vai atūdeņota jeb dehidratēta (tai trūkst mitruma). Ja āda ir sausa, sejas tīrīšanai vislabāk izvēlēties vai nu speciālu līdzekli kosmētikas noņemšanai, piemēram, RoC Hydra+ 3en1 Soin Démaquillant, vai ļoti maigu attīrošu pieniņu, piemēram, RoC Lait Démaquillant, Peaux Sèches, kā arī sausai ādai domāto losjonu, piemēram, RoC Lotion tonique, Peaux Sèches. No Vichy ieteiktu lietot Vichy Nutrilogie 1 intensive care for dry skin (dziļas iedarbības krēms sausas ādas kopšanai) vai Nutrilogie 2 intensive care for very dry skin (dziļas iedarbības krēms ļoti sausas ādas kopšanai). Piemērots būs arī Vichy Aqualia Thermal Mineral Balm – intensīvi mitrinošs, nomierinošs balzams sausai un ļoti sausai jutīgai ādai. Bet, ja manis sniegtie padomi nepalīdzēs, lai varētu šo problēmu atrisināt, būs nepieciešama konsultācija klātienē.
Labdien! Kā tikt vaļā no melnajiem punktiem T zonā, no tā saucamajiem komedoniem?Melnie punktiņi jeb melnās poras parasti izveidojas sejas centrā – uz deguna, pieres, zoda, kur ir daudz tauku dziedzeru. Ir ļoti labi sejas kopšanas līdzeļi, kuri palīdzēs atbrīvoties no melnajām pinnēm, piemēram, RoC PURIF-AC PURIF-ACTM  Nettoyant Purifiant attīrošā želeja taukainai, problemātiskai ādai. Tā dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot, maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM  Lotion Exfoliante ir nolobošs losjons, tas attīra un savelk poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. PURIF-ACTM Emulsion Correctrice Imperfection ir koriģējoša emulsija taukainai ādai. Trīskāršas iedarbības mitrinošs krēms attīra sejas ādu, mazina pastiprinātu tauku sekrēta izdalīšanos un baktēriju vairošanos. No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas kopšanai ikdienā. Tie mitrina ādu, noloba atmirušās šūnas un palīdz normalizēt šūnu atjaunošanās procesu. Derēs arī jebkurš līdzeklis no Lierac Mat-Chrono līnijas, kas paredzēta taukainai ādai ar paplašinātām porām. Lielākajās tirdzniecības centru aptiekās (piemēram, Spice, Galerija Centrs) ir pieejami šīs līnijas testeri – lai būtu vieglāk izvēlēties un paskatīties to tekstūru, smaržu utt. Laiku pa laikam savu sejas ādu var palutināt arī ar kādu no sejas maskām, piemēram, Lierac masque clarte, kurai ir poras savelkoša iedarbība un kuras sastāvā esošās mikrogranulas palīdzēs attīrīt sejas ādu no atmirušajām ādas šūnām.

Sveika, Anita! Ļoti vēlētos Jums pajautāt, kā lai cīnos ar pinnēm plecu zonā (melnajām). Tas ir diezgain kaitinoši, jo nevaru vilkt apģērbu ar atkailinātiem pleciem, rodas sajūta, ka visi to redz! Gaidīšu Jūsu atbildi! Ar cieņu, Kristīne.
Varu ieteikt problemātiskās plecu zonas kopšanai pamēģināt RoC PURIF-AC PURIF-ACTM Nettoyant Purifiant attīrošo želeju taukainai, problemātiskai ādai. Tā dziļi attīra ādu, to nesausinot, kā arī maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM  Lotion Exfoliante nolobošais losjons attīra un savelk poras, kā arī samazina komedonu veidošanos.
No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai. Tie mitrina ādu, noloba atmirušās šūnas un palīdz normalizēt šūnu atjaunošanās procesu.

Sveiki! Es regulāri lietoju mitrinošus krēmus. Bet uz deguna ir melni punktiņi, kurus nespēju dabūt ārā. Jūs varētu ieteikt, kā es varētu dabūt tīru sejas ādu mājas apstākļos? Zinu, ka pie kosmetologa var attīrīt, bet vai ar vienu reizi pietiek? Un cik tas izmaksā?

Varu ieteikt recepti mājas apstākļos pagatavojamam šķīdumam, kas sastāv no glicerīna un citrona sulas vienādās daļās, ar to ieteicams vakaros notīrīt seju. Bet pašreiz aptiekās ir pieejami ļoti labi sejas ādas kopšanas līdzekļi, piemēram, RoC PURIF-AC PURIF-ACTM Nettoyant Purifiant attīrošā želeja taukainai, problemātiskai ādai, kas dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot. Tā maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM Lotion Exfoliante nolobošais losjons dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. Hydra+ Bio Active Combi 40 ir bioaktīvs mitrinošs krēms kombinētai sejas ādai ar SPF 15. Tā sastāvā esošie jaunās paaudzes mitrinātāji Hydrovance® mitrina sejas ādu 24 h, silīcijs ilgstoši matē sejas ādu.

No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai. Tie mitrina ādu, noloba atmirušās šūnas un palīdz normalizēt šūnu atjaunošanās procesu. Vari lietot arī produktus no Lierac Mat-Chrono līnijas, kas paredzēta taukainai ādai ar paplašinātām porām. Lielākajās tirdzniecības centru aptiekās (piemēram,Spice, Galerija Centrs) ir pieejami šīs līnijas testeri – lai būtu vieglāk izvēlēties un paskatīties to tekstūru, smaržu utt. Laiku pa laikam savu sejas ādu var palutināt arī ar kādu no sejas maskām, piemēram, Lierac masque clarte, kurai ir poras savelkoša iedarbība un kuras sastāvā esošās mikrogranulas palīdzēs attīrīt sejas ādu no atmirušajām ādas šūnām. Sejas ādu būtu ieteicams attīrīt pie profesionāla kosmetologa vidēji 2 reizes mēnesī.

Sveiki! Es pašlaik gaidu bērniņu, un man pastiprināti rodas sāpīgas sarkanas un baltas pinnes. Jau gandrīz gadu lietoju Eucerin mazgāšanas gelu un losjonu un Bepanthen zilo krēmu, bet tagad no tā vairs neredzu nekādus uzlabojumus. Zinu, ka šie ir labi kopšanas līdzekļi, bet kādus vēl labākus sejas kopšanas līdzekļus man izvēlēties? Paldies.
Ja sāpīgās sarkanās vai baltās pinnes nemazinās, noteikti nepieciešama dermatologa konsultācija, jo tikai dermatologs varēs ieteikt pareizos lokāli lietojamos līdzekļus, kurus drīkstēsiet lietot grūtniecības laikā. Kā atbilstošus sejas kopšanas līdzekļus varu ieteikt RoC PURIF-AC PURIF-ACTM Nettoyant Purifiant attīrošo želeju taukainai, problemātiskai ādai. Tā dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot, kā arī maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM Lotion Exfoliante nolobošais losjons dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. PURIF-ACTM Emulsion Correctrice Imperfection ir koriģējoša emulsija taukainai ādai. Trīskāršas iedarbības mitrinošs krēms, kas attīra sejas ādu, mazina pastiprinātu tauku sekrēta izdalīšanos, mazina baktēriju pastiprinātu vairošanos.
No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai. Tie mitrina ādu, noloba atmirušās šūnas un palīdz normalizēt šūnu atjaunošanās procesu

Derēs arī Lierac Mat-Chrono līnija, kas paredzēta taukainai ādai ar paplašinātām porām. Laiku pa laikam savu sejas ādu varat palutināt arī ar kādu no sejas maskām, piemēram, Lierac masque clarte, kurai ir poras savelkoša iedarbība un kuras sastāvā esošās mikrogranulas palīdzēs attīrīt sejas ādu no atmirušajām ādas šūnām.

retinox_calmance_200

Sveicināti! Man ir tāds jautājums. Man ir jaukta tipa āda. Cik zinu, tas ir ļoti problemātisks ādas tips. Kā lai es dabūju nost tos mazos melnos punktiņus no sava deguna. To tur ir tik daudz. Un kādi līdzekļi man būtu jālieto pret ādas spīdēšanu, īpaši pēc tonālā krēma uzklāšanas? Paldies!

Pašreiz ir pieejami ļoti labi sejas ādas kopšanas līdzekļi jaukta tipa ādai, piemēram, RoC PURIF-AC PURIF-ACTM Nettoyant Purifiant attīrošā želeja taukainai, problemātiskai ādai, kas dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot. Tā maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM Lotion Exfoliante nolobošais losjons dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. PURIF-ACTM Emulsion Correctrice Imperfection ir koriģējoša emulsija taukainai ādai. Trīskāršas iedarbības mitrinošs krēms, kas attīra sejas ādu, mazina pastiprinātu tauku sekrēta izdalīšanos un baktēriju pastiprinātu vairošanos.
No Vichy ieteiktu Aqualia Thermal Mat – mitrinoša, nomierinoša krēmveida želeja kombinētai ādai ar matējošu efektu. Lokāli ieteiktu lietot Vichy Normaderm Active anti imperfection concentrate – tas ir aktīvs koncentrāts pūtīšu novēršanai. Iedarbojas tieši uz pūtīti, samazinot apsārtumu un iekaisumu. Lieto pēc nepieciešamības.

Kā var novērst pieres ādas spīdēšanu, ja nelietoju tonālo krēmu un pūderi? Vai to ir iespējams uzlabot ar kādām procedūrām? Ipriekš paldies.
Varu ieteikt apmeklēt kosmetologu, kas palīdzēs atrisināt šo problēmu, piemēram, ar vairākām augļskābju pīlinga procedūrām. Un vēl sejas ādas kopšanai vēlētos ieteikt RoC attīrošos līdzekļus normālai un kombinētai sejas ādai un Hydra+ Bio Active Combi 40 bioaktīvu mitrinošu krēmu kombinētai sejas ādai ar SPF 15. Tā sastāvā esošie jaunās paaudzes mitrinātāji Hydrovance® mitrina sejas ādu 24 h, silīcijs ilgstoši matē sejas ādu.

No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai vai Aqualia Thermal Mat mitrinošu, nomierinošu krēmveida želeju kombinētai ādai ar matējošu efektu.

Ieteicams arī jebkurš līdzeklis no Lierac Mat-Chrono līnijas, kas paredzēta taukainai ādai ar paplašinātām porām. Lielākajās tirdzniecības centru aptiekās (piemēram, Spice, Galerija Centrs) ir pieejami šīs līnijas testeri – lai būtu vieglāk izvēlēties un paskatīties to tekstūru, smaržu utt. Laiku pa laikam savu sejas ādu var palutināt arī ar kādu no sejas maskām, piemēram, Lierac masque clarte, kurai ir poras savelkoša iedarbība un kuras sastāvā esošās mikrogranulas palīdzēs attīrīt sejas ādu no atmirušajām ādas šūnām.

Sveiki! Kā visefektīvāk tikt galā ar melnajām pinnēm uz deguna un zoda?
Pareiza kosmētiskā līdzekļa izvēle palīdzēs atrisināt šo problēmu. Varētu ieteikt RoC PURIF-AC PURIF-ACTM Nettoyant Purifiant – tā ir attīrošā želeja taukainai, problemātiskai ādai, kas nesausina, bet maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM  Lotion Exfoliante ir nolobošs losjons, kas dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. PURIF-ACTM Emulsion Correctrice Imperfection ir koriģējoša emulsija taukainai ādai. Trīskāršas iedarbības mitrinošs krēms, kas attīra sejas ādu, mazina pastiprinātu tauku sekrēta izdalīšanos un baktēriju pastiprinātu vairošanos.
No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai vai jebkuru līdzekli no Lierac Mat-Chrono līnijas, kas paredzēta taukainai ādai ar paplašinātām porām.

Kā iespējams samazināt piņņu un melno punktu veidošanos? Parastie padomi par kārtīgu uzturu, biežāku sejas tīrīšanu nelīdz, jo es ēdu normāli un bieži tīru seju. Man ir arī diezgan lielas poras, kuras tāpat nevar redzēt, bet, uzliekot kosmētiku, tās kļūst pamanāmas. Vai ir kāda iespēja samazināt poras?
Sejas lāzerslīpēšana ir metode, ar kuras palīdzību veiksmīgi var cīnīties pret paplašinātām porām, bet tā ir nopietna, ķirurģiska procedūra. Bet vispirms ieteiktu pamēģināt sejas kopšanas līdzekļus, kas būtu piemēroti tieši Jūsu sejas ādai, piemēram, RoC PURIF-AC PURIF-ACTM  Nettoyant Purifiant attīrošo želeju taukainai, problemātiskai ādai. Tā dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot, maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM  Lotion Exfoliante ir nolobošs losjons, kas dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. PURIF-ACTM Emulsion Correctrice Imperfection ir koriģējoša emulsija taukainai ādai. Trīskāršas iedarbības mitrinošs krēms, kas attīra sejas ādu, mazina pastiprinātu tauku sekrēta izdalīšanos un baktēriju pastiprinātu vairošanos.
No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai. Mitrina ādu, noloba atmirušās šūnas un palīdz normalizēt šūnu atjaunošanās procesu.

Vari lietot arī jebkuru līdzekli no Lierac Mat-Chrono līnijas, kas paredzēta taukainai ādai ar paplašinātām porām. Lielākajās tirdzniecības centru aptiekās (piemēram, Spice, Galerija Centrs) ir pieejami šīs līnijas testeri – lai būtu vieglāk izvēlēties un paskatīties to tekstūru, smaržu utt. Laiku pa laikam savu sejas ādu varat palutināt arī ar kādu no sejas maskām, piemēram, Lierac masque clarte, kurai ir poras savelkoša iedarbība un kuras sastāvā esošās mikrogranulas palīdzēs attīrīt sejas ādu no atmirušajām ādas šūnām.

 vichy_oligo25_200

Man pat tīņa vecumā nav bijušas problēmas ar sejas ādu, bet tagad tās man sāk sagādāt pamatīgas raizes. Sejas āda ir jaukta tipa. Pūtītes uz deguna, pumpas uz pieres, nepārtraukti cenšos cīnīties, lieku sejas mālus uz sejas, citas maskas, sāku dzert vitamīnus. Ļoti iespējams, ka tas ir arī nepareizas ēšanas rezultāts. Mans jautājums tāds, kādus tieši vitamīnus ieteiktu padzert sejas ādas uzlabošanai, varbūt kādas speciālas maskas vai krēmus, un kam būtu vairāk jāsāk pievērst pastiprināta uzmanība pēc 20 . P.S. Piekopju aktīvu dzīvesveidu, bet par ēšanu patiešām jāatzīst – grēkoju.

Ja uz sejas ir pūtītes un pinnes, uzturā noteikti būtu jābūt cinkam un kalcijam. Daudz cinka ir jūras produktos, austerēs, tītara gaļā, olās un pienā. Lai āda būtu tīra, vairāk lietojiet arī liesu sieru un jogurtus. Lai āda būtu veselīga un tvirta, ieteiktu vairāk uzturā lietot C vitamīnu saturošus augļus, piemēram, kivi. Daudz C vitamīna ir mežrozīšu augļos, sarkanajos kāpostos un sarkanajos saldajos piparos. Sejas ādas kopšanai es varētu ieteikt RoC PURIF-AC PURIF-ACTM  Nettoyant Purifiant attīrošo želeju taukainai, problemātiskai ādai. Tā dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot, maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM  Lotion Exfoliante ir nolobošs losjons, kas dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. Hydra+ Bio Active Combi 40 ir bioaktīvs mitrinošs krēms kombinētai sejas ādai ar SPF 15. Tā sastāvā esošie jaunās paaudzes mitrinātāji Hydrovance® mitrina sejas ādu 24 h, silīcijs ilgstoši matē sejas ādu.

No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai. Tie mitrina ādu, noloba atmirušās šūnas un palīdz normalizēt šūnu atjaunošanās procesu, kā arī vari lietot Aqualia Thermal Mat. Tā ir mitrinoša, nomierinoša krēmveida želeja kombinētai ādai ar matējošu efektu.

Izmanto jebkuru līdzekli no Lierac Mat-Chrono līnijas, kas paredzēta taukainai ādai ar paplašinātām porām.

Sveiki! 1. Pirms neilga laika man pie acs uzmetās mazai pumpiņai līdzīgs ciets veidojums, pie kā man vajadzētu vērsties pēc konsultācijas, un kas man varētu palīdzēt tikt no tās vaļā? 2. Kā iespējams mazināt tumšos lokus zem acīm?? Ņemot vērā to, ka uzturā lietoju sabalansētu pārtiku un noguruma pazīmes arī nevarētu būt! 3. Kādu līdzekli ieteiktu, lai sejas āda būtu veselīga un pietiekami mitrināta?
1. Lai varētu atbrīvoties no šī veidojuma, vispirms būtu nepieciešama precīza diagnoze, kas tas par veidojumu? To varēs pateikt dermatologs un, ja būs nepieciešams, varēs likvidēt ar vienu lāzerprocedūru. Nepieciešamības gadījumā arī nosūtīs šo veidojumu histoloģiskai izmeklēšanai.

2. Lai mazinātu tumšos lokus zem acīm, uzturā nepieciešams vairāk lietot produktus, kas satur C vitamīnu un dzelzi. Ar kosmētiskām procedūrām šo problēmu atrisināt diemžēl nevar, bet labu efektu var sasniegt 3 – 4 lāzerprocedūras. Tumšajiem lokiem zem acīm varu ieteikt Vichy Aqualia Thermal Eyes – tā ir mitrinoša, nomierinoša želeja, kas novērš maisiņus un tumšos lokus.

Vichy Oligo 25 anti-fatigue cooling effect eyes stick ir līdzeklis ādai ap acīm ar atvēsinošu efektu.
Kā arī varu ieteikt krēmu, kas paredzēts tieši tumšo loku novēršanai, piemēram, Lierac Diopticerne. Lierac kosmētika nopērkama lielākajās Rīgas aptiekās.

3. Varētu ieteikt HYDRA+ BIO ACTIVE mitrinošos līdzekļus. Tie uzlabo ādas dabisko spēju saistīt un saglabāt ūdeni, jūtami paaugstina mitruma līmeni ādā, tā kļūst tvirtāka un maigāka. SPF 15 aizkavē sejas ādu no saules staru izraisītās novecošanās – fotonovecošanās. Piedāvājumā ir krēms kombinētai – jaukta tipa sejas ādai.

Kā cīnīties pret paplašinātām un nosprostotām (melnām) porām un sīkām neskaitāma daudzuma pumpiņām T zonā un uz vaigiem, ja nelīdz spirtu saturoši losjoni un skrubji?
Ar divām, trijām sejas tīrīšanas procedūrām kosmetologs palīdzēs atrisināt nosprostoto piņņu problēmu. Ar paplašinātām porām gan būs krietni vien grūtāk. Ļoti svarīga šajā gadījumā ir pareiza sejas ādas kopšanas līdzekļa izvēle. Es ieteiktu nomainīt sejas kopjošos līdzekļus, jo spirtu saturošie losjoni bieži vien ādu tikai sausē, bet nesniedz vēlamo efektu. Ieteiktu pamēģināt RoC PURIF-AC PURIF-ACTM  Nettoyant Purifiant attīrošo želeju  taukainai, problemātiskai ādai. Tā dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot, maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM Lotion Exfoliante ir nolobošs losjons, kas dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. PURIF-ACTM Emulsion Correctrice Imperfection ir koriģējoša emulsija taukainai ādai. Trīskāršas iedarbības mitrinošs krēms, kas attīra sejas ādu, mazina pastiprinātu tauku sekrēta izdalīšanos un baktēriju pastiprinātu vairošanos.
No Vichy ieteiktu Normaderm sejas kopšanas līdzekļus ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai vai arī ieteiktu pamēģināt kādu līdzekli no Lierac Mat-Chrono līnijas, kas nesatur alkoholu un paredzēta jaukta tipa ādai, lai novērstu nepatīkamo sejas ādas spīdēšanu. Lielākajās tirdzniecības centru aptiekās (piemēram, Spice, Galerija Centrs) ir pieejami šīs līnijas testeri – lai būtu vieglāk izvēlēties un paskatīties to tekstūru, smaržu utt. Laiku pa laikam savu sejas ādu varat palutināt arī ar kādu no sejas maskām, piemēram, Lierac masque clarte, kurai ir poras savelkoša iedarbība un kuras sastāvā esošās mikrogranulas palīdzēs attīrīt sejas ādu no atmirušajām ādas šūnām. 

Sveiki! Gribēju painteresēties par to, kā vislabāk cīnīties ar poru aizsērēšanu uz zoda un deguna, t.i., esmu gan gājusi pie kosmetologiem, gan lietoju speciālu kosmētiku taukainai ādai, tomēr – bezcers… Varbūt ir kaut kas interesantāks, netradicionālāks, kā var šo problēmu novērst vai vismaz ierobežot? Ikdienā to lieliski nomaskēju ar pūderkrēmu, ko arī it kā nevajadzētu lietot, bet tā āda izskatās daudz labāk! Varbūt ir tieši kāds pūderkrēms, ko varat ieteikt taukainai ādai? Liels paldies jau iepriekš par padomu!
Ieteiktu pamēģināt RoC PURIF-AC PURIF-ACTM Nettoyant Purifiant attīrošo želeju taukainai, problemātiskai ādai. Tā dziļi attīra sejas ādu, to nesausinot, maigi noloba atmirušās ādas šūnas un dziļi iztīra poras. PURIF-ACTM Lotion Exfoliante ir nolobošs losjons, kas dziļi iztīra, savelk un sašaurina poras, kā arī samazina komedonu veidošanos. PURIF-ACTM Emulsion Correctrice Imperfection ir koriģējoša emulsija taukainai ādai. Trīskāršas iedarbības mitrinošs krēms, kas attīra sejas ādu, mazina pastiprinātu tauku sekrēta izdalīšanos un mazina baktēriju pastiprinātu vairošanos.
No Vichy derēs Normaderm sejas kopšanas līdzekļi ar antibakteriālu iedarbību problemātiskas ādas ikdienas kopšanai. Tie mitrina ādu, noloba atmirušās šūnas un palīdz normalizēt šūnu atjaunošanās procesu. No Lierac ieteicama Mat-Chrono līnija, kas paredzēta jaukta tipa ādai, lai novērstu nepatīkamo sejas ādas spīdēšanu. Īpaši ieteicams ir attīrošs losjons (Mat-Chrono lotion) un mitrinoša, matējoša emulsija (Mat-Chrono emulsion), kas uzklājama no rītiem PIRMS tonālā krēma. Lielākajās tirdzniecības centru aptiekās (piemēram, Spice, Galerija Centrs) ir pieejami šīs līnijas testeri – lai būtu vieglāk izvēlēties un paskatīties to tekstūru, smaržu utt. Laiku pa laikam savu sejas ādu var palutināt arī ar kādu no sejas maskām, piemēram, Lierac masque clarte, kurai ir poras savelkoša iedarbība un kuras sastāvā esošās mikrogranulas palīdzēs attīrīt sejas ādu no atmirušajām ādas šūnām.

lierac_mat_chrono_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.