3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lieto labāko dabīgo kosmētiku!

 

Vairāk kā 2000 krēmu, šampūnu, dezodorantu, želeju, lūpu krāsu, matu laku u.c. – turklāt nevis tādu, kam dabīgs ir vien vārds nosaukumā vai pāris augu ekstrakti sastāvā, bet tādu, kas pilnībā izgatavoti no bioloģiski audzētiem augiem; pasterizēti, nevis piebāzti ar konservantiem; ar īstu ēterisko eļļu piešķirto smaržu, nevis sintētiskiem to atdarinājumiem. Neatkarīgu organizāciju, kā BDIH, Ecocert un Cosmebio, sertifikācija garantē, ka šajos līdzekļos nav izmantoti silikons un minerāleļļas, ka sastāvos nav sintētisku konservantu, emulgatoru, krāsu un smaržvielu, ka augu ekstrakti iegūti bez toksisku šķīdinātāju palīdzības un visi ražošanas procesi ir gan dabai, gan cilvēkam draudzīgi. Skaistums bez upuriem!

img_3509_430

Gribi justies kā zvaigzne? Lieto Holivudas aktrišu iecienīto John Masters Organics kosmētiku! Tik dabīgi, ka tos gandrīz var ēst – sākot no salvijas un rozmarīna šampūniem līdz alvejas – apelsīnu matu želejām, no vaniļas lūpu balzama līdz tonizējošiem zaļās tējas – rožu serumiem. Lai tas smaržotu tik labi un darbotos tik iespaidīgi, Džons Māsters 15 gadus ieguldīja rūpīgā izstrādes darbā, ar laipnu viņu piekrišanu testējot līdzekļus uz saviem izlutinātajiem klientiem – zvaigznēm un slavenībām, līdz tie bija apmierināti ar rezultātu. Tev arī patiks!

img_3535_430 Atpūties zeltaini zaigojošā, saldi smaržīgā Florame BioSatine vannā – Florame zinātnieku izveidotā vannas sāls ar 9 slaidinošām ēteriskajām eļļām un kofeīnu no zaļās tējas centīgi strādās, mazinot celulītu un tonizējot ādu. Skaistuma eļļas no šīs pašas sērijas ne tikai stimulēs uzkrāto tauku samazināšanu un atjaunos ādas tvirtumu, bet arī piešķirs Tavām kājām un dekoltē valdzinošu perlamutra mirdzumu.

img_3537_430

Ko darīt, ja esi jutīgas ādas īpašniece? Moderna, eleganta un mērķtiecīga kā lielpilsētas dāma un vienlaikus svaiga, piemīlīga, valdzinoši patiesa – tāda ir Sante kosmētika. Gan kopjošā sērija ar argāniju, lotosu un balto tēju, gan dekoratīvā kosmētika, gan lūpu balzami, gan pašiedeguma līdzekļi – it visi ir dermatoloģiski testēti, apliecinot, ka jutīga āda tos labi panes.

img_3526_430

Taču pats galvenais – šī organiskā kosmētika ir ne vien dabiska, bet arī iedarbīga. Jau vairākos salonos Rīgā un citās Latvijas pilsētās profesionāli kosmetologi izmanto savā darbā John Masters Organics un Florame kosmētiku, atzīstot pārliecinošu efektivitāti.

 

Nāc uz Biotēku, izmēģini un novērtē arī Tu!

Biotēkas atrodas Rīgā, Cēsu ielā 12, Slokas ielā 12, Šķūņu ielā 12/14 un i/c Sky&More, Duntes ielā 19a, 1. stāvā.

www.bioteka.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakststrīsas
Nākamais rakstsAk, pavasaris, pavasaris….