7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pavasarī zaļais kļūst vēl zaļāks!

 

Jaunums plāniem matiem

Fructis iepazīstina ar jauno matu kopšanas paaudzi, kas kombinē dabīgās sastāvdaļas ar jaunākajām tehnoloģijām, lai piešķirtu plāniem matiem spēku un kuplumu, baro tos no iekšas un nenostiepj matus!

fructis_volume__257 

Unikālā Volume Restructure formula ir īpaši radīta plāniem matiem – tā ir viegla, nesatur silikonu un parabēnus. Satur bio aktīvais komplekss ar keramīdu, ženšeņu un ingveru, kas atjauno un stiprina matu struktūru, lai mati būtu dabiski kupli un veselīgi.

Pieejami 2 veidu šampūni ar dažādām tekstūrām: krēmveida šampūns un bezkrāsas šāmpūns, kas stiprina un atdzīvina ļoti plānus matus, kā arī atjaunojošs un kuplumu piešķirošs balzams. Cena veikalos LVL 1.90

Jaunums sausiem un bojātiem matiem –  Fructis Nutri Repair ar trim dažādām eļļām trīskāršai matu barošanai.

fructis_220 

3 dabīgo eļļu barojošās īpašības:

Olīveļļa. Tai piemīt izteiktas un jau sen zināmas barojošas īpašības. Tā satur proteīnus, minerālus un vitamīnus. Tās sastāvā atrodami lipīdi, kas intensīvi mīkstina un mitrina matu.

Avokado eļļa. Avokado auglis ir ļoti bagāts ar dažādiem barojošiem un ārstējošiem elementiem. Katrs avokado auglis satur vidēji 20% taukskābes un dažādus vitamīnus. Tas baro un mitrina Tavus matus.

Šī eļļa. Tā palīdz barot un mitrināt pat vissausākos matus. Tās sastāva ir īpaši barojošas aktīvās sastāvdaļas. Tā aizsargā matus, kamēr tie tiek žāvēti ar fēnu, un baro pat vissausākos un trauslākos matus.

Sērijā ietilpst: šampūns un balzams (Ls 1.90), ātras iedarbības matu maska (Ls 3.09), īpaši barojoša matu maska (Ls 3.59), barojošs krēms (Ls 1.99), nakts serums (Ls 1.99), izsmidzināms kondicionieris (Ls 1.99). Regulāri lietojot Nutri Repair, mati kļūst zīdaini, gludāki, 3x spēcīgāki un mirdzošāki!

Garnier ierosina sākt vienkāršas ikdienas darbības, lai parūpētos par apkārtējo vidi. Vai tu zināji, ka Sanfrancisko bija pirmā pilsēta ASV, kas aizliedza lietot plastmasas maisiņus un Losandželosa būs nākamā, sākot ar 2010. gada 1. Jūliju? Arī Londona plāno rīkoties līdzīgi. Kopā ar Fructis, kas klūst vēl zaļāks, mēs rosinām patērētājus domāt zaļi, dalīsim tiem tekstila iepirkuma maisiņus tuvākajos mēnešos, lai samazinātu plastmasas patēriņu. Ka arī tiks organizētas piedalīšanās talkās, lai vairāk informētu mūsu patērētājus par Garnier darbību.

Rūpēsimies par sevi un par apkārtējo vidi!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.